tisdag 5 november 2019

Besök till Vällingby

Jag vaknade redan vid halv sex i morse och tog ett blodtryck innan jag gick upp: 106/62 , det kändes bra. Ledig tisdag och nu var det dags för ett besök hos syster i Vällingby. Som vanligt blev det ett besök på det anrika konditoriet Pallas och den traditionella räksmörgåsen.  Fyllde på hennes skafferi med lite mat och jag är även hennes personliga frisör, tack vare pappas klippmaskin så fixar jag hennes hår också!  Bilköer på väg hem, men väl hemma har jag bara tagit det lugnt. Vågar knappt säga det, men hostan verkar ge med sig något nu. Sovit på eftermiddagen, och det gör inget, ska ju jobba igen i morgon!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Så fint att läsa att hostan kanske dragit sig tillbaka. Hoppas den stannar där i tillbakadraget skick.
Fint att blodtrycket också skärpt till sig. Förstår att du talat strängt med det.
Kan tänka mig att ett besök hos din syster var uppskattat och räkmackan ser riktigt god ut.
Hoppas nu du kan vila dig till en god form.
Kram

BP sa...

Snacka om "lågt blodtryck". Nästan aningen för lågt, eller... Men hellre det än för högt! Skönt att även hostan verkar ge med sig. Det var på tiden. Så hur kändes det att ta det lugnt för en gångs skull? Inte helt fel, eller hur;-)

Znogge sa...

Så skönt att trycket var bra, eller i alla fall nästan för lågt ;-) En bra dag med god macka kan man inte klaga på! Bra att ta de lite lugnare ibland.

God onsdag!

Anki sa...

Så skönt att hostan verkar avta ... och att blodtrycket är så mycket bättre.
Önskar dig en fin dag!
Kram

http://kraka.moah.se sa...

Pallas har jag besökt många gånger. Men jag tror inte jag ätit deras räkmacka. Det är förresten länge sedan jag var i Vällingby.

Hopps din hosta ger med sig. Min håller i sig och kommer i attacker. Det är drygt en månad sedan jag var förkyld, men hostan håller sig kvar.

Du får ha en bra dag!
Kram

Ama de casa sa...

Jag tycker nästan att trycket var i lägsta laget, men du rivstartar säkert dagen så det kommer upp sig lite. Skönt att det hade sjunkit i alla fall.

Räkmackan såg smarrig ut som vanligt. Jag fick också en god räkmacka igår så jag kan inte klaga :-)