torsdag 28 november 2019

Stockholm Heart Center

Vet inte om det var så fiffigt att INTE boka om tiden för 24 timmars blodtrycksmätningen? Var ju lite trött efter resan hem igår. Men jag tog mej upp och åkte in till stan för att få på mej blodtrycksmätare med tillbehör.

...och nu är den på. Var tjugonde minut så tas blodtrycket på mej, undrar i mitt stilla sinne om jag kommer att sova i natt?
Denna dag har vi verkligen fått möta mörkret i Sverige, lamporna har varit tända nästan hela dagen, och ett duggregn mötte mej i morse på väg in till stan. Jag har varit supertrött och mest vilat idag, så jag får nog bra blodtryck detta dygn, haha!

7 kommentarer:

BP sa...

Det var då att komma tillbaka till en minst sagt konstig verklighet, och då menar jag inte mörkret om man säger så;-)
Hade en kollega som bar en sådan blodtrycksmätare på jobbet. Å varje gång den mätte blodtrycket var tjugonde minut så "sa den till" - pep alltså.

Jo vädret är bedrövligt, men sju plusgrader säger jag ändå inte nej till. Till helgen ska det ju bli snö, och snö i Stockholm ger ju inget ljus direkt heller...

Ditte sa...

Lite tätt inpå med att mäta blodtrycket i 24 h. Men nu har du manchetten på. Lite knepigt blir det nog med nattsömnen, beroende på. (Maken har haft en då och då så det blev att jag vaknade när den drog i gång. Inte han)Hoppas att dina resultat är ok.
Bra att du tankat sol och värme så du är försedd för ett tag.
kram

Anki sa...

Välkommen hem till verkligheten i Sverige just nu ... vilken kontrast med vädret på Gran Canaria ...
Hoppas du kunnat sova inatt ... inte kul att bli väckt var tjugonde minut ...
Vi har fått lite snö under tidig morgon ... hoppas inte det blir långvarigt.
Ha en fin fredag! Kram

Ama de casa sa...

Hoppas du har kunnat sova! Jag hade en sån där automattryckare på mig en natt på sjukan. Typ flög upp (som det kändes, jag låg självklart kvar) varje gång den började ta trycket. Jag är så himla skvätträdd... Tror att blodtrycket steg extra varje gång den satte igång. Haha!
Hoppas som sagt att du har kunnat sova och att resultatet blev bra!

Kram och välkommen hem!

znogge sa...

Egentligen hade det nog varit bättre att ta det en helt vanlig dag för att få så rättvisa värden som möjligt. Hoppas du somnar ändå. Det gjorde Husse som fick sitt tryck mätt men jag vaknade stup i kvarten hela natten.

Kram

Guldkryckan sa...

Jadu...att komma hem till detta köldhål till land efter en tripp till gran Canaria är ju som gjort för att åka på en förkylning...burr-burr.

Var ju nere o kollade mitt blodtryck under veckan och fick förnyat mitt recept med medicinen för det...så nu är allt i fas igen.

Ha det så underbart nu.

Mia Halvarsson sa...

Lycka till med sömnen i natt! Vilket skitväder ni kom hem till, huvva...men nu kan det väl bara bli bättre??