lördag 30 november 2019

"It takes a fool to remain sane"

I går kväll trodde jag att jag skulle få ringa återbud både till min frissa och till Hamburger Börs. Men tänk vad en god natts sömn kan göra. Var som en annan människa när jag vaknade, och med lite yoghurt och banan i magen så kunde jag ta mej till frissan.

Hann vila lite innan vi begav oss in till stan, där hann vi se lite av  det upplysta julpyntet.


Å visst orkade jag med en kväll med Ola Salo, vilken entertainer! 

I kväll hade vi också med oss våra män, jag och schlagerväninnan, men de fastnade inte på bild.Det blev en fantastisk kväll ( och jag är glad att jag valde att äta fisk och inte kött ikväll, det blev magen glad av)

8 kommentarer:

Anki sa...

Härligt att du kryade på dig och kom iväg både till frissan och showen! Det ser ut som ni hade en trevlig kväll!
Önskar dig en fin första advent!
Kram

Ama de casa sa...

Vad bra att du piggade på dig så snabbt! Misstänkte nästan att ni kom iväg på konserten med tanke på tidpunkten på din kommentar hos mig ;-)
Salo är ju bara sååå bra! En himla tur att du inte missade honom!

Ha en fin första advent!
Kram

Znogge sa...

Så härligt att du kände dig bättre och kom iväg som planerat. Ola Salo är verkligen bra.

Kram och god första advent!

Mia Halvarsson sa...

Oj, såg att du inte hade mått så bra....men så skönt att det löste sig och kunde/orkade med Ola Salo, en stor favorit hos mig, så jag förstår att det blev en toppenkväll! Ha en fin söndag afton nu :)

BP sa...

Såååå skönt att höra att en god natts sömn gjorde susen så att du kunde både "piffa upp dig" och gå till konserten med Ola Salo. Det händer ju faktiskt inte varje dag att till och med era män följer med;-) Himla cool bild på dig och schlagerväninnan:-)

Ami sa...

Så roligt att du piggnade till så ni kom iväg på konserten :)
Kram

Paula sa...

Du är tuff du! Och du fick betalt för det också, i form av en härlig show. Man kan väl säga att det växlar fort i livet ibland. Hoppas nu att trycket också visade sig vara precis lagom hela dygnet. Vilken hemkomst du fick!

Ditte sa...

Så bra att du piggnade på dig och kunde komma iväg både till frissan och till Börsen för att se Ola Salo.Han är ju så bra. Hade också velat se honom. Nu fick jag ju det . Lite i alla fall.
Kram