fredag 29 november 2019

Magsjuka

Ja, så illa att jag är på sjukhus är det inte, men vaknade i natt av illamående, och sen var det kört- med blodtrycksmanchetten på! Vilken hemsk natt jag har haft! Såklart är det något jag fått med mig från Gran Canaria, det är jag alldeles säker på. Har legat i sängen hela dagen, nu känns det som att jag har feber. Min man fick lämna tillbaka blodtrycksmanchetten idag. Vi fick ställa in middagen ikväll som vi skulle bjudit våra pojkar på, trist.  Är mest orolig för om jag är fit for fight redan imorgon kväll, då vi ska se Ola Salo på Börsen!

7 kommentarer:

BP sa...

Shit, i dubbel bemärkelse alltså. Tycker väldigt synd om dig. Det har du verkligen inte gjort dig förtjänt av efter två härliga veckor på Gran Canaria och som avslutning av din semester.
Hoppas verkligen att du har kryat på dig till imorgon kväll så att du inte missar Ola Salo.
Håller tummar och tår samt ger dig en styrkekram.

Anki sa...

Men oj ... så himla trist! Hoppas verkligen du mår bättre nu och ännu bättre i kväll!
Krya på dig!
Kram

Ama de casa sa...

Men fy då... Fast ändå skönt att du hann hem innan eländet bröt ut. Håller nu tummarna att du är pigg tills ikväll.
Kram och krya på dig!

Anni sa...

Först så där underbart på resa, med sol, värme och bad - sedan hem till vÄrkligheten med blodtryck, snö och magsjuka ... FY sjutton! Jag håller tummarna hårt för att du mår bättre idag! Här däckade maken i magsjuka i söndags (utan sol, bad och värme som kompensation), inte vet jag var han fick den ifrån för vi andra blev inte sjuka och han hade bara ätit detsamma som vi.

Dina semesterbilder har varit en fröjd att försjunka i, både här och på fejjan. Jag har njutit med dig <3

Znogge sa...

Men vilken gräslig otur :-( Det är säkert en bacill som du fått med dig från resan. Hoppas verkligen ni kommer i väg och kan se Ola Salo.

Kram och krya på!

Ami sa...

Men så tråkigt :(
Skickar en stor krya på dig kram!

Ditte sa...

Oj, så illa! Men lite sent att vara matförgiftad. Men hur är det med kampylobakter? Hoppas inte. Önskar att du skyndar dig att bli pigg igen så du kan s Ola Salo på Börsen.
Kram