onsdag 6 november 2019

Spännande besök idag

Höll på att försova mej idag, hade en tid hos min audionom klockan ett, och vaknade så sent att jag inte hann äta frukost. Det blev en sen brunch när jag kom hem istället. Nu har jag åter igen nya hörapparater som jag ska prova i en månad, sen får vi se. De går att samkoppla med min Iphone utan streamer, men på jobbet använder vi Samsung. Ja, vi får se vad jag tycker om dessa.
Köpte mej en cyklamen på väg hem. Ikväll ska jag prova att köra IW igen, känner mej frisk nu! Sen har jag två jobbnätter framför mej.

11 kommentarer:

tanthuset.blogg.se sa...

Gott att läsa att du känner dig piggare men du ska ändå vara rädd om dig. Såg i ett tidigare inlägg att du skaffat en blodtrycksmätare, det är bra!

Ditte sa...

Skönt att du känner dig piggare. Men ta det lugnt med gympaapasset.
Håller tummarna för att hörapparaterna fungerar bra. Men fint att du kan testa och se om de motsvarar de behov du har.
Önskar dig en lugn jobbnatt. (Hörde på radion att NKS sagt upp massor av personal....Känns som om ni ändå har brist på dem.)
Kram

BP sa...

Spännande i dubbel bemärkelse alltså. Jättebra att du får prova hörapparaterna, då kan du ju lämna tillbaka dom om du inte trivs med dom
Så skönt att höra att du känner dig frisk nu, men "take it easy before going crazy" på gympan.

PS. Hoppas att inte just din arbetsplats drabbas av varslet av 350 uskor på NKS. Skrämmande läsning. NKS är verkligen en katastrof från början till slut. DS.

http://kraka.moah.se sa...

Tekniken för hörhjälpmedel har utvecklats enormt. Men jag gissar att det är dyrt när man vill ha något extra utöver det man kan få av det allmänna. Det lär visst vara rätt dåliga saker har jag hört.

Skönt att du mår bättre. Hopps det går bra att jobba.
Kram

Paula sa...

Jag var ett öronbarn, tror man punkterade mina trumhinnor tjugo gånger! Till slut hörde jag ingenting, mamma fick skrika åt mig och jag undrade varför hon såg så arg ut! Men det var bara ansträngningen att tala högt...
Men trots allt så fick jag tillbaka fullgod hörsel. Trots det så väljer jag ofta att texta tv-program, det är så skönt att slippa spänna öronen för att höra genom bruset...
Hoppas du får bra hjälp, vet inget om dina bekymmer men hjälp borde finnas att få!

dianasdrömmar sa...

Skönt att du mår bättre kram

Anki sa...

Härligt att du känner dig frisk igen! Livet kan återgå i allt du brukar göra :) Vacker cyklamen!
Ha en bra torsdag!
Kram

Ama de casa sa...

Såna där blommor är jättefina, men jag har ihjäl dom direkt så det är inte nån idé att köpa såna. :-)

Hoppas att hörapparaterna kommer att funka bra!

Skönt att du har kryat på dig :-)
Kram

PS: Hoppas likt BP att er avdelning drabbas av varslet, ni är verkligen nog så hårt pressade som det är!

Ami sa...

så skönt att du känner dig piggare!
Hoppas nu att dina hörapparater ska fungera!
Kram

Guldkryckan sa...

Jo..hade en hörapparat som liten...ljudet från ena örat skulle transporteras trådlöst till en mottagare i andra örat...katastrof...såg ut som när en robotdammsugare fastnar i ett hörn och inte kan komma ut ;)
Så jag lade ner det projektet.

Försova sig kan man ju göra...speciellt när man arbetar som du gör...men nu tillönskar jag dig en fin fortsättning på dagen.

Anni sa...

Hoppas att nya apparaterna blir till belåtenhet, knasigt att de inte fungerar så bra med jobbets mobiler - borde du inte kunna få ha ifån som undantag? De borde ju inse att du gör ett bättre jobb då?
Försök ta det lite lugnt nu, med både förkylning och blodtryck <3
Räkmackan såg kalasgod ut och den där indiern vid Odenplan måste jag kolla in. Såg inte alls dum ut!
Kram på dig <3