söndag 3 november 2019

Skyltsöndag

Första skylten passar väldigt bra då det är BP som håller i skyltsöndagstemat, , hon är nämligen förtjust i kranar, ja kanske mest lyftkranar då. Denna bil brukar stå parkerad i garaget vid mitt jobb.


Ja, så har vi då bott i de nya lokalerna i ett år på NKS.

Ja, jobbet ja,  om man kunde göra som denna text säger! Denna skylt satt  i fönstret på restaurang Mowglis.

Så lite skyltar från nätet...

Ja, de kan verkligen få till det , haha!

Ja, tänk va en skylt kan ställa till!

Jaså?

Exakt så!
Andra natten på jobbet började lite lugnare än förra natten, men sen var det dags för hänvisningar igen! Jag slapp sitta i telefonen och var istället behjälplig "på golvet" , och fick hjälpa till vid en lite komplicerad förlossning som slutade bra. Men oj va ont i kroppen man är efter ett nattpass, så att lägga sig i sängen i morse var en fröjd. Nu stundar natt nr 3....häpp!

10 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Ärtor suger snaps, var ny. Den onanerade fisken har jag hört. Lika bra alltid.
Ja, den ålder vi har, den har vi ju aldrig varit i förut, så sant. Men man vet aldrig. Lidköping sörjer idag en känd krögare från Villa Lidköping, som tappade livet vid 48 år.
Ha det så bra, varm kram!

Znogge sa...

Snyggt skyltat som vanligt!Fisken lät intressant eller inte ;-)

Kram

Ditte sa...

Kul skyltar som gav mig flera skratt.Ja, en kran till BP, modell lyftkran i större modell vore ju något. Ett bra försök här. Ja, BB på NKS är ett år men har som många barn sina barnsjukdomar kvar. Och något vaccin verkar inte direkt finnas.
Vad gäller "Victorias Sekret" fnittrade jag och avstår gärna. Likaså kan den onanerande fisken stanna i frysdisken. Vad gäller ärtorna har man nog försökt förtydliga.Men kanske inte ful ut.
Sista bilden passar mig perfekt.
Önskar dig en lugn natt. Verkar behövligt.
Kram

BP sa...

Å som du troligen misstänkte så läste jag inte alls "kran" i första skylten utan "kram":-) En av de fyndigaste skyltarna jag sett på länge, för jag gissar att minst 90 procent som ser dekalen läser fel.

Victorias Sekret skrattade jag gott åt liksom fiskskylten. Ja, tänk vad en post-it lapp kan ställa till med. Ärtorna kanske man skulle testa;-)

Vilken härlig skyltkavalkad. Tusen tack för den och länken och kranen:-)

Önskar dig en hygglig sista jobbnatt!

Paula sa...

Jag älskar kranskylten, så himla fyndig! En lite bokstavsförändring till ett klassiskt uttryck o så har du något helt nytt! Och fisken, hahahahaha, så det kan bli! Watersister är underbar, jag går lite åt det hållet också har jag märkt, klär mig färgglatt o struntar i vad folk tycker om gamla tanter som inte begriper nåt...Om glada färger gör mig glad, ja då är allt i sin ordning!
Kram

Anki sa...

Vilken härlig skyltkompott! Sitter här med ett stort leende så här på måndagsmorgonen!
Hoppas natt tre blev förhållandevis lugn.
Kram

Ama de casa sa...

Haha! Underbar skyltning som alltid och kran-skylten är ju absolut en riktig höjdare mitt i prick till BP :-D

Hoppas du fick en lugn natt i natt och att det inte blev en sån där acceleration igen. Är det inga mammor som föder på dagarna, tro? ;-)

Susanne Granholm Carter sa...

Haha, vilka härliga skyltar du visar oss! Fick mig dagens första skratt :) :) Tack!!

tanthuset.blogg.se sa...

Hahaha, vilka underbara skyltar, nu får jag lägga mig med ett leende på läpparna :D

Åke sa...

Ni ska ha en stor eloge ni som jobbar med barnafödandet. Tänk så många liv ni stöttar direkt till världen. Jag får alltid en Flashback till min dotters födelse, både för mor och dotter. I slutet av denna månad blir hon 30, men jag glömmer det aldrig. En kran? Jo det ligger tre st nya kranar i kartong som ska monteras innan jul, räknas det? Och hon blir glad ja.