fredag 8 november 2019

Fredagsfeeling


 Sedär, min cyklamen återuppstod i morse! Men jag var lite trött som fick jobba över en timme ( hade en förlossning på morgonkvisten, som var väldigt nära att bli sugklocka, men vi klarade oss utan det!) , så kom i säng alldeles för sent, och vaknade redan efter tre timmar, så jag kommer väl att somna innan Idol börjar ikväll, haha!

Maken träffar våra killar ikväll, det är visst bokat både mat och bio. Jag orkade verkligen inte laga mat eller gå ut i detta regnväder, så jag provade "Uber Eats" för första gången. Beställde mat från Klang Market på MoS. Räksallad med glasnudlar och sötpotatis stripes.  ( salladen var supergod, stripsen var sådär) Blev mest förvånad att leveransen skulle komma med cykel! Var tvungen att fråga Mubashar när han kom om han verkligen cyklade ( på engelska för han kunde inte svenska), men det gjorde han inte , han hade bil!
 "


Efter en intensiv natt,  så ska det bli skönt med ett par dagar ledigt!

6 kommentarer:

BP sa...

Din cyklamen har återhämtat sig lika bra som du själv;-) Det behövdes troligen bara vatten - för blomman alltså.
Förstår dig helt och hållet att du hellre stannar i en varm och torr lägenhet istället för att "röja" på stan.
Kollade om vi har Uber Eats, men det finns inte i Täby än. Vi har däremot nåt som kallas för Wolt, där man kan beställa mat från Täby Centrums restauranger. Har inte testat än.
Sötpotatis har varit inne ett tag, men jag är inte alls speciellt förtjust i sötpotatis i någon form. Just det - jag gillar ju inte sött;-)
Kul att du för en gångs skull har en ledig helg. Försök att njuta trots vädret!

Mia Halvarsson sa...

Så perfekt att kunna beställa mat på det sättet :) Det enda jag kan beställa här, är pizza och då får jag hämta den 3 mil bort :D så lite avundsjuk kan jag allt bli.
Skönt med ledig helg, vila nu och njut av dina lediga dagar.

Ditte sa...

Roligt att din cyklamen förstått att den skulle räta på sig. Nu ser den ju pigg ut igen.
Förstår att du var trött så fint att kunna beställa hem mat. Har aldrig testat det här i Stockholm. Inte ännu. Kul att följa maten väg hem till dig.
Passa nu på att vila dig när du är arbetsfri. Man måste inte vara så aktiv....
Kram

Anki sa...

Vatten gör underverk! Ja i alla fall på cyklamen :)
Skönt att du är ledig ett par dagar nu och får vila upp dig.
Hit kommer garanterat ingen med färdigmat - inte i bil och inte på cykel ... bor man på landet får man skylla sig själv :)
Ha en fin helg!

Ama de casa sa...

Se där! Du har helt klart bättre hand med såna där blommor än jag. Hade aldrig grejat att återuppliva den, snyggt jobbat! :-)

Jag har aldrig beställt mat över nätet, eller ens via telefon. Hämtmat har jag alltid hämtat själv på restaurangerna. Vet inte varför, men så är det :-)

Skönt med en ledig helg!

Guldkryckan sa...

Ledig helg är ju skönt...när jag jobbade inom vårdyrket en tid så kom ju helgen lite varstans...glad att jag inte har det så idag men det är ju en vanesak naturligtvis...inte fel med "helg" mitt i veckan heller ;)

Leverans på cykel?
Bra jobbat där!!!

Ha det bäst nu.