onsdag 13 november 2019

Playa del Ingles

 Så lämnade vi ett regnigt Sverige för värmen och ljuset på Gran Canaria. Mycket riktigt så var det flygplanet från Mexico vi fick vänta på i morse, så vi blev några timmar försenade. På Arlanda träffade jag på två bekanta från F&S som också skulle till GC och samma hotell! Världen är liten!
Hotellet välkomnade oss med vin, de hade koll på att vi varit här förut. Tyvärr blev utsikten inte som jag trodde, ska visa bilder på det senare. Hade hellre bott längst ner, men de rummen var slutsålda när vi bokade detta, men vi ska nog trivas bra ändå. Det blev inte mycket sömn i natt, så nu är man mör efter dagens resa och middagsbuffén. Nu hoppas jag på en god natts sömn, i morgon bitti är det Yoga flow innan frukost, det ska bli spännande och se vad det är! Ute just nu är det c: a + 21 grader, helt okey!





8 kommentarer:

BP sa...

Som sagt - bra med en "insider" som jobbar på Arlanda. Då vet man vad som gäller. Skönt att lämna regnet, fem plusgrader och inte minst julgranen hemma och kunna njuta av 21 varma grader. Ljuvligt!
Tycker er balkong/terrass ser väldigt inbjudande ut, så där lär ni nog trivas alldeles utmärkt!
Åsså är det inte dumt alls att vara stammis;-)
Njut för fullt och kört hårt på yogan;-)

Znogge sa...

Hoppas att det blir en härlig vecka även om utsikten inte var på topp. Hur som helst så blir det säkert skönt med miljöombyte.

Kram och ha det gott.

Geddfish ♥ sa...

Man är inte så mycket på rummet, så det blir säkert bra. Balkongen såg inbjudande ut och värmen, helt OK.
Kram!

Ama de casa sa...

Ett par timmars försening är inte så farligt ändå, ni såg ju inte ut att sitta i sjön där på Arlanda utan mer i baren :-)
Jag tycker terrassen ser trevlig ut och ett härligt mottagande fick ni ju också, ingen dum start alls!
Och visst är världen liten ibland :-)

Ha det gott!

Ditte sa...

Välkomna ner! Undrade just om ni kommit fram med tanke på förseningen. Önskar er en jättefin veck. Vad gäller rummet så blir det säkert också bra.
Roligt att bli välkomnade med vin. Så visst är det bra att vara stamgäster.
Ser fram emot att du berättar vad Yoga flow är.
Kram!

Mia Halvarsson sa...

Vad skönt att allt gick bra ändå, nu är ni framme, fått ett varmt välkomnande och t.o.m träffat på bekanta. Så nu är det bara att njuta av alla stunder, värmen och miljön :) Hoppas yogan gått bra också!

Susanne Granholm Carter sa...

+ 21 känns som en dröm mot + 2 som min termometer visar. Så njut lite åt mig med. Ska bli intressant att höra vad Yoga flow är :) Må så gott i värmen och på semestern!

dianasdrömmar sa...

Så härligt :) det var nog mon bästa vän Lina som flög ner er :) kram