måndag 25 november 2019

En dag i bergen

 Trodde faktiskt inte att jag skulle orka med yoga i morse efter bara 4 timmars sömn, men det gjorde jag, fast balansen var det lite si och så med!
 Solen sken i morse...
Jag gjorde mej redo för 25 minuters rygg och nackmassage efter frukost. En ung mycket trevlig man masserade mej, och det kändes ska jag säga, gjorde faktiskt riktigt ont, men skönt ändå. Blev lite vimmelkantig efteråt!


 Molnen hopade sig i Playa del Ingles, så då passade en biltur i bergen bra, det är så häftiga vyer mitt på ön uppe i bergen.
 ...och där sken solen.
 Häftiga kaktusar...
 En lunch uppe i bergen, där var det mycket kyligare, så tröjan var med.
Beställde en cappuccino, men den var inte med skummad mjölk, hua,gick inte att dricka

Såg  den berömda klippan ” Roque Nublo” på håll, folk vallfärdar dit för att vandra upp till den, så det gick inte att stanna bilen där i närheten, men sen dök den upp på håll i alla fall.

 väldigt olika landskap och vyer, från vulkanliknande Berg till grönska.
 ...och att se molnen nedanför oss var fantastiskt vackert!

NÄr vi kom hem nu mot kvällningen så skymtade solen fram även här, en behaglig stund på balkongen. Dagarna går så fort, och snart ska vi åka hem, vill inte åka hem ännu! Försöker njuta så gott det går av varje stund...sååå ljuvligt!

9 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken härlig dag ni fick uppe i bergen. Det är alltid trevligt att se sig om lite när man är på resande fort. Tyvärr går dagarna så fort men lite mer har ni förhoppningsvis hunnit njuta!

Kram

Mia Halvarsson sa...

Säger det igen, vilka fantastiska dagar ni får uppleva....naturen är en gåva som ger så oerhört fin återhämtning...

Ami sa...

Vilka härlig dagar ni har! Njut av värmen!
Kram

Mias Mix sa...

Ser så härligt ut uppe i bergen! Och vilken häftig klippa. Skönt med massage också. Jag gillar när de tar i så det känns att det gör nytta. Fortsätt njut av sol och värme de sista dagarna. Kram

BP sa...

Vilket kanooooooon inlägg och vilka totalt lyckade bilder!
Trodde aldrig att du skulle orka med yogan, men jag garderade mig ju;-)
Visst är Gran Canaria så mycket mera än Playa del Ingles. Det är verkligen vacker och skiftande natur där, nåt man verkligen inte anar när man "bara" stannar i Playa del Ingles. Så inte bara följde ni solen ni fick världens njutflyt också:-)

Det där med cappuccino kan jag förklara. Om ni hamnar på en restaurang/bar som mest besöks av tyskar/österrikare så får man alltid en cappu med söt(!!!) vispgrädde, speciellt på ställen med "anor", där äldre personer äter. Lärde mig lektionen också den hårda vägen - yuck;-)

Njut av resterande dagar i solen! Här är inte speciellt roligt. 3-4 grader och novembergrått. Ingenting att längta tillbaka till direkt...

Ditte sa...

Vilken fin dag! Och en biltur upp i bergen passade ju perfekt. Härliga vyer!
Njut av de sista dagarna och ha det fortsatt allra bäst.
Kram

Anki sa...

Ser ut som en perfekt dag! Fina bilder!
Ha det fortsatt gott!

Ama de casa sa...

Haha! Jag visste väl det! Ja, att du skulle orka upp till yogan :-)

Vilken fantastisk dag ni fick där i bergen! Jättefina bilder, fängslades mest av den med kaktusen. Åsså den på er förstås :-)

Ha det fortsatt toppenbra!

Susanne Granholm Carter sa...

Härligt att åka upp i bergen. Ser väldigt vackert ut. Och du den där Cappuccinon... Den skulle inte jag heller fått i mig... Jag gillar ju inte grädde så den där koppen hade jag också lämnat. Inte vad man väntar sig när man bara vill ha en god Cappu ;)
Välkomna hem till ett vintrigt Sverige. Nu är det ändå ljust ute!!! Äntligen!
Trevlig helg :)