lördag 2 november 2019

En natt gjord...


I brist på nytagna foton så får det bli denna lånade bild från nätet, det är ju ändå Halloween, och associerar en del till mitt jobb, hehe!
Natten blev hektisk med för lite personal och för många patienter som vanligt! Fullt i stan och svårt att hänvisa patienter. Svårt sjuka patienter på väg från andra delar av Sverige...suck denna logistik! Jätteskönt när klockan slog 07 i morse och morgonpersonalen kom och tog över. Nu är det strax dags att bita ihop för natt nr 2.

9 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Vilken bild!!! Lite halväckligt, men jag gillar ju sån sjuk humor:-)
Men trots underbemanning (som vanligt alltså) klarade du ytterligare en natt. Man kan ju hoppas att ni är fulltaliga inatt. Inte troligt...

Så trots att ni inte klarar a era "egna" patienter måste ni alltså också ta emot svårt sjuka personer från andra delar av landet. Låter helt osannolikt i mina öron.

PS. Stort grattis till din man som är DIF-fan. Helt okej att DIF vann och Hammarby kom trea. Så länge inte AIK vinner är jag rätt nöjd;-) DS.

Ditte sa...

Verkligt rolig bild!
Men tyvärr kan jag inte tycka att din och dina kollegors arbetsbörda är rolig. Otroligt att ni orkar jobba kvar. En stor eloge! Och de som sköter logistiken antar jag inte jobbar på "golvet".
Önskar dig nu en lugnare natt.
Kram

znogge sa...

Ha ha, bilden är underbar! Däremot så förstår jag att natten var tuff. Jag förstår inte varför det ska vara så och varför ansvariga inte reagerar. Men det handlar väl om pengar som vanligt...

Kram

Paula sa...

En jobbhelg för er båda? Väcker nyfikenhet, vad jobbar din man med som också jobbar helger? Bilden är så jäkla kul, uttrycket i ansiktet säger allt, känner igen mej trots att det var 43 år sedan! Kram

Anki sa...

Haha ... vilken underbart rolig bild! Säger allt!
Hoppas natten varit lite lugnare än föregående ... tur ni finns, men synd att ni alltid är underbemannade ...
Kram

Ama de casa sa...

Haha! Bilden är ju bara sååå bra och passar fantastiskt in just i dessa dagar :-D

Hoppas denna natt har varit lugnare, men jag befarar att så inte har varit fallet...

Ami sa...

Haha, vilken bild :D
Hoppas natten varit lite lugnare!
Kram

tanthuset.blogg.se sa...

Usch, vad jobbigt det lät men humorn har du i behåll i alla fall, jättekul bild :)

Susanne Granholm Carter sa...

Vilken härlig bild! Kan förstå din känsla på jobbet. Nu är jag inte riktigt inom samma område men känslan av otillräcklighet och kaos... den känner jag igen. Många nätter önskar jag skruva fram klockan till 07 och man kan rapportera av och gå hem. För det mesta går det bra och man löser kaoset på nåt sätt men ingen vill stå där en dag och det händer något allvarligt... Ni gör ett superbra jobb!!