lördag 23 november 2019

Arguineguin

 Känns overkligt att få ännu en varm dag på denna ljuvliga ö. Upp i ottan, jag som normalt är morgontrött, och ut på en joggingtur. Den här backen är ingen lek på hemvägen, men jag joggar/ hasar mej upp i alla fall, känns skönt när jag väl är uppe i backen.
Ser ut att bli en solig dag idag också, tacksam för att jag får uppleva detta. Känner mej verkligen i ”semestermode” nu, jobbet känns långt borta. 

Eftersom vi har bil nu, så passade vi på att äta lunch även idag på annan ort. Anfi del Mar hamnade vi på, som ligger i Arguineguin, mellan Playa del Ingles och Puerto Rico. Vilka anläggningar!
 Tyvärr var inte lunchen lika god som igår i Puerto de Mogan, salladen var inte så fräsch, bara guacamolen smakade gott, och Sangrian!
 Men vackert var det där.
 Här en stor skylt på anläggningen ( skulle kanske ha väntat med skylten till i morgon,men här kommer den nu)
 Hotell gjorda i Sten, såg lite ut som man  väntade sig att Fred Flinta skulle komma åkande med sin familj!Väl ” hemma ” igen ser det mörkt ut på himlen, med regnbåge och allt.

...men på vår balkong lyser solen, och jag kan än en gång njuta av kvällssolen i bikini. Såå ljuvligt och så vackert!

6 kommentarer:

BP sa...

Vilken härlig bild, alltså den med kaktusarna. Arguineguin har verkligen "sträckt på sig" sedan vi var där för cirka tio år sedan. Undrar om den gamla delen med marknadsplatsen finns kvar... Promenaden till Puerto Rico däridrån är ju också så himla fin.

Älskar det steniga hotellet. Nåt sådan har jag aldrig sett, verkligen ett roligt nytänk som förhoppningsvis håller för vind och väder. Vore ju synd om stenarna skulle ramla ner om man säger så...

Härligt med en vecka till i värmen! NJUT!!!

Anki sa...

Ser ut som ännu en fantastisk dag! Härligt! Vilket häftigt stenhotell!
Fortsätt att njuta av sol och värme!
Kram

Ama de casa sa...

Ännu en härlig dag alltså! Väldigt vackert med kaktusarna där :-) Synd att maten inte var så god, men det var ju ändå rätt väl tilltaget med avokado trots allt.
Ha det fortsatt underbart!

Znogge sa...

Så härligt att kunna njuta av sol och värme. Är man iväg två veckor så hinner man varva ner på ett helt annat sätt.

Kram och ha det fortsatt gott!

Mia Halvarsson sa...

Alltså, vilka omgivningar!!! Så härligt också att läsa att ni verkligen njuter av dagarna...trist bara att maten inte var så fräsch men om det är en engångsföreteelse så är det ju ok....sug ut det göttaste nu av tiden!

Ditte sa...

Kul att passa på att vidga vyerna nu när ni har bilen. Ler när jag ser Arguineguin. Har varit här flera gånger på 70 talet och sedan några gånger i slutet av 80-talet när döttrarna var små. På 70-talet var ju detta en liten fiskeby med bara ett par små hotell. Även Puerto Rico besöktes i början av 70-talet och då med två hotell nära stranden.
Intressant hotell i sten. Och kanske är det en plats där Fredde Flinta skulle trivas.
Skönt att du är inne i ett behagligt semestermood. Önskar dig fortsatt fina dagar.
Kram