torsdag 5 november 2020

Äntligen...

...kom energin tillbaka, fast Molly kom in på morgonen och somnade medan jag åt frukost i sängen.

Kände mej mycket piggare idag (trots uppvaknande vid 05, men somnade om så småningom) så ett joggingpass innan solen gick ner kändes som ett måste, skönt att få komma ut i friska luften!

Löven har ni hamnat på marken...
....men himlen var blå idag, och det gör mycket! 

Orsakullan undrar idag: 5. Hur ger du kärlek till andra?  Till mina barn är det inte svårt, jag visar med kroppsspråk och ord hur mycket jag älskar dem! Till andra människor är det viktigt att SE dem genom att t.ex hälsa på dem, på jobbet där vi är många, så är det extra viktigt, alla hälsar inte på varandra tyvärr. 
 

8 kommentarer:

BP sa...

Det räckte med en hel dag SOL för att få energi. Å solen värmde faktiskt en aning. 20 grader på balkongen här. Ren njutning!
Härliga bilder från din joggingtur med rätt bakgrund - en blå himmel:-)

Znogge sa...

Så skönt att du har fått energin tillbaka!

Kram och ha en fin fredag!

Ama de casa sa...

Skönt att energin är tillbaka! Fast det verkar ha varit mer slitsamt att busa än att jobba om man ser på Molly ;-)

Så det var du som snodde vår blåa himmel igår? Okej, det får väl gå för den här gången då... :-D

Ha en fin fredag!

Livsamatören - amateur of life sa...

När energien kommer tillbaka är livet gott, som om en får ta igen det som gick utanför när energien var för kort. Bilderna du visar är energetiska, som Maria Montesami så då hon dansade i Lets Dance :-)
Kram och må!

Tove Olberg sa...

:-) .. livsamatören är alltså jag ... :-)

Ditte sa...

Skönt att du nu återhämtat dig till viss del och kommit i kapp. Fint att du kom ut på en joggingtur och det ger ju viss energi. Vackra bilder från din runda.
Hoppas du har fler lediga dagar nu så att kroppen kan få vila.
Kram

tanthuset.blogg.se sa...

Tänk vad lite blå himmel kan göra mycket <3 Underbar bild på lilla Molly, mysproppen :D Hoppas du får en fin lördag så att du kan njuta av dagen, kram!

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Låter som en underbart morgon det där, precis så man ska försöka starta dagarna nu :) . Lite sorgligt låter det allt att ni alla inte hälsar på varandra, jag tror det är viktigt att göra sådant trots att det är en stor arbetsplats. Man är ändå enade någonstans, med den saken menar jag inte att det är något fel att inte göra det. Men det är sorgligt :).

Gällande flytten som du frågade om i min blogg senare, jag bor typ på samma ställe som innan ;D. Flyttat till huset mittemot ;D .