onsdag 25 november 2020

Tråktorsdag på en onsdag

En trasig byrå i hallen,  Mathem skickar ägg som inte är hela och...
..en hel hög apelsiner som ruttnar på en gång. Suck, låter nästan som en tråktorsdag på en onsdag! Nåväl, mathem är snabb på svar, så kompensation på 150kr vid nästa leverans. 

Fick också idag veta, inte helt oväntat, att julbordet på Fjäderholmarna är inställt, som jag bokat för oss 6 personer. Nu ska jag fixa tillbaka pengarna för båtbiljetterna som redan är betalda.

Idag fick vi också veta att det skett ett inbrott i en lägenhet på våningen under oss i lördags mitt på dagen, då de var borta i 30 minuter! Alldeles nyligen, i samband med Mollys äventyr ute, så skedde ett inbrott i huset mittemot. Så himla tråkigt! Lite orolig blir jag ju, som sover på dagarna ensam i lägenheten många gånger, tur i oturen så är ju maken permitterad 40 % från sitt jobb just nu, så han är  mer hemma än vanligt!

En ganska tuff natt på jobbet, men efter några få timmars sömn så var det dags för IW på F&S, nu med nya restriktioner med 8 motionärer på varje pass, Sist var vi bara tre, så döm om min förvåning när det var fullbokat ikväll, en skön urladdning för kropp och själ!

Orsakullan undrar idag : 25. Till helgen ska jag…Jobba! Tycker det är mycket helgjobb??
 

8 kommentarer:

BP sa...

Det är illa med ägget, men först och främst med de mögliga apelsinerna. Självklart ska du kompenseras, men all energi som går åt reklamationer är ju så fruktansvärt bortslösat. Det gäller även för att få tillbaka pengarna för biljetterna till Fjäderholmarna.
I år är verkligen ett skitår. Vi ska helt enkelt inte ha roligt någonstans. Grrrrrrr. Gissar att du/ni satsar på lyxmat från Matsällskapet istället, men det är ju inte samma sak.
Men en läcker selfie fick du till:-)

Ditte sa...

Bra att Mathem kompenserar men de borde kolla bättre. Och det tar ju dessutom tid att klaga.
Trist med julbordet på Fjäderholmarna för jag vet att många restauranger är fullbokade vad gäller det. Hoppas du får tillbaka båtpengarna för de biljetterna är ju inte gratis.
Kanske har ni "kåpa" över låset på er innerdörr. Vi hade inbrott i vår förening och polisen tipsade om sådana. Och att man ska sätta en "sprint" i det lilla hålet som finns på kåpan så att det den inte kan fällas upp. Vi fick veta att tjuvarna oftast tar sig in via brevlådan och nyper upp kåpan med ett verktyg om inte en sprint (liten spik) sitter i. Men trist är det.
Kul att så många kom till passet. Klart det blir roligare då.
Kram!

Ditte sa...

Glömde! Jättefin bild på dig! Och du ser verkligen pigg ut.
kram

Paula sa...

Fy för inbrott! Vi hade väldigt mycket sånt i somras o tidig höst då många som blivit av med sina bostäder på andra håll lockats hit genom social dumpning. Vi agerade omedelbart, startade upp grannsamverkan, hade kontakt med polis osv. Vårt problem är att när något händer är närmaste polis 6 mil bort..
Hoppas ni kan aktivera någon typ av larmsystem som funkar o att boende blir mer alerta, undrar vilka det är som gör inbrott? Vad är de ute efter?
Mögliga clementiner mötte mig på Coop i tisdags, extrapris på ett nät med ett kilo, men flera var mögliga. Då sa personal att det är de ekologiska som har så dålig hållbarhet...hmmm kan just tro det. ¨
Nattikram från pörtet

Znogge sa...

Vi brukar beställa från ICA-Maxi och då är allt perfekt och alla varor har god hållbarhet. Denna vecka var det slut på tiderna så vi fick ta Mathem. Brödet var tre dagar gammalt och mjölkprodukterna hade kort hållbarhetstid. De var inte för gamla så det var liksom inte läge att reklamera. Tyvärr är det samma sak varje gång vil beställer från dem.

Om jag hade varit som er så hade jag skaffat larm. Vi har Verisure och de är mycket effektiva. Fungerar utmärkt på en lägenhet också.

Kram

Anki sa...

Läskigt med objudna gäster hos grannarna ... kanske läge att skaffa ett larm?
Trist med de dåliga varorna från Mathem, men bra med kompensation förstås!
Ha en bra dag!
Kram

Ama de casa sa...

En olycka kommer sällan ensam, det stämmer tyvärr alltför bra ibland.

Men det gäller att ta vara på det positiva, som ditt fullbokade gympapass och den fina bilden på dig :-)

Ha det gott!

Ami sa...

Så trist med varorna. Men bra att de kompenserar.
Men fy vad obehagligt med inbrotten. Förstår att du känner dig lite orolig. Ni får skaffa extra lås på dörren. Kram