söndag 22 november 2020

Skyltsöndag

I morse tyckte min kropp att det var morgon redan vid halv fem! Gick upp och satte mej vid TV:n, hann med två avsnitt av nya säsongen av "The Crown" på Netflix, och frukost, sedan vid lunchtid så var det dags att sova igen för mej, usch så jobbigt med sömnstörningarna! Men hade klockan på ringning, ville hinna ut på en promenad innan solen gick ned, och jag hann precis! Fick en fin bild nere vid Brunnsviken.
Musiken hördes lång väg, liksom doften av utegrill, och här ser jag svaret : "Street food in the Park", uteservering på hotellet Royal Park. BP:s skyltsöndag idag, så ett foto blev det!
Efter promenaden var det dags för en snabb tur till Järfälla och syster, för att fylla på med lite matnyttigt i kylskåpet. Apropå matnyttigt så får jag tillägga att gårdagens utsökta tre rätters middag från Matsällskapet såklart kan fås till dörren för en liten fraktkostnad, det har vi också prövat, men nu ligger de ju i Solna, så det var lätt att hämta upp maten och spara några kronor!
Så lite från nätet....
Gårdagens kvällspromenad gick förbi ICA-kontoret här i Frösunda.
Westfield Mall of Scandinavia syns på håll, liksom Friends Arena där bakom hotellet.
Mer från nätet...
2020 är ett annorlunda år ...Tänkvärda ord finns det gott om, och lite humor också!

...men vi får hålla humöret uppe, kanske med hjälp av Tage Danielssons ord...

Orsakullan undrar idag: 22. Hästar är något som…jag har respekt för, och är lite rädd för. Är ingen hästtjej alltså!
 

8 kommentarer:

Ditte sa...

Fin skyltning och varierad.Och så fina bilder från nära dig. Bara älskar Tage Danielssons ord. Tänk, minns alla hans och Hasses revyer jag sett genom åren. Tror knappast jag missat e enda...Så många skratt.
Härlig bild från Brunnsviken. Fint att du orkade ta dig ut en sväng- Verkligen knepigt detta med sömnrubbningarna och de påverkar ju kropp och själ.
Perfekt att man kan få maten hemskickad. Vi bor ju en bit ifrån men jag gillade verkligen konceptet så den kostnaden är ju mycket överkomlig.
Önskar dig en bra start på veckan.
Kram och tankar

Paula sa...

Underbar skyltning, toapappret var ju bara bäst, skitår helt klart!Jag skriver också under på att det inte är ett dugg enklare att börja städa när man har hur mycket tid som helst. Mitt mantra lyder: ingen kommer ändå in genom min dörr, så för vem ska jag gno?
Kramen

BP sa...

Börjar med ditt svar till Orsakullan - nej, jag är heller ingen hästtjej och jag tar ut ett rejält säkerhetsavstånd även från en ponny.

Din skyltmix är perfekt:-) Allt från mat till toapapper (hahaha) och så osthotellet vid Friends. Tycker nämligen att den byggnaden ser ut som en schweizerost. Tror att jag bloggade om hotellet för ett antal år sedan.

Skrattade gott åt Budweisers uppmuntran att dricka varsomhelst. Ja, dricker man deras öl lär det inte göra någon större skillnad till det positiva alltså;-)

Tusen tack för en riktigt bra skyltmix och länken:-)

PS. Hoppas du får ordning på din sömn snart. Du har väl insomningstabletter och/eller sömntabletter hoppas jag. För du måste ju fungera... DS.

Znogge sa...

Snyggt och varierat skyltat som vanligt! Visst är 2020 ett väldigt annorlunda år och tyvärr tror jag att 2021 fortsätter i samma anda.

Kram och god måndag!

Tove Olberg sa...

Härliga skyltar allihop! Toarullen där är lysande! Det är också Ica bilden i röda skenet. Broderakuten har många fina :-) Tages vers håller verkligen i denna tiden.
Inte så kul att läsa om dina sömnproblem, det är inte så bra när de blir långvariga. Håller tummarna för att de blir bättre!
Ha en fin vecka!
Kram

Ama de casa sa...

Tage Danielsson var verkligen en klok man som gick bort på tok för tidigt.

Hoppas du får ordning på dina sömnrubbningar, måste vara superjobbigt ju!

Snyggt skyltat som alltid :-)

Geddfish ♥ sa...

Gillar de där kloka och kluriga gubbarna. Såsom Tage Danielsson. Suverän.
Ja, vi har fått många goa skratt i eländes elände år 2020, vilket som jag befarar kommer att fortsätta. Corona går inte över. Men håll ut!
Kram!

Anki sa...

Snyggt skyltat som vanligt ... och det där toalettpappret ser ut som det här året känns...
Kloka ord av Tage D - vi hade behövt hans roligheter nu.
Ha en fin eftermiddag!
Kram