lördag 7 november 2020

Lördagsmys

Nej, det blev ingen bra start idag heller, i perioder sover jag väldigt dåligt. Vaknade halv sex idag igen. Så det blev tvunget till några timmars sömn på eftermiddagen igen, så jag kunde hålla mej vaken ikväll. För ikväll var vi bjudna hem till äldsta sonen med flickvän.  Som jag längtat att få träffa dem alla! Yngsta sonen med flickvän var också där. Inga kramar men underbart att få se dem. Spännande quiz   till fördrinken, och god middag som jag missade att fota!


 Efterrätten kom med på bild i alla fall, egenhändiga bakade rån med vaniljglass och hjortronsylt, smakade mums även för en kräsen Susjos! Billig taxi med Bolt både dit och hem, blev faktiskt billigare än om vi skulle ha åkt kollektivt, hade nån rabattkod, så det blev halva priset. 

En mysig lördag är tillända!

Orsakullan undrar idag : 7. Äger du några gummistövlar?  Hm, nej tror inte det, men i stugan på landet finns alltid några att låna om man behöver.

6 kommentarer:

Tove Olberg sa...

Familjelördag hos dig :-)
Din sömn är inte så god: jag hoppas det blir bättre för dig, kanske kom du ur rytmen när du jobbade så mycket? Natt jobb är ju tufft om en än trivs!
Må gott i söndagen :-)
Kram

Ama de casa sa...

Vilket mysigt lördagsmys! :-)

Mina gummistövlar fick inte följa med i flytten från Sverige. Praktiskt med lånestövlar på landet :-)

Hoppas din sömn ordnar till sig!
Kram

Pettas sa...

Så skönt att få träffa de dina! Längtar efter de mina så det gör ont men jag vet att alla mår bra och det är det bästa av allt. Men visst skulle det vara mysigt att få sitta lite närmare och äta så gott som ni fick göra.
Jag är glad för din skull och hoppas att du får ordning på din sömnrytm igen.
Söndagskram!

Znogge sa...

Vilken bra lördagskväll i det bästa sällskapet.
Jobbigt dock att du inte sover så bra som du borde. Hoppas det rättar till sig.

Kram och ha en fin söndag!

BP sa...

Här var det högkvalitativ matkonst - mums! Perfekt på en lördag!
Hade aldrig hört talas om Bolt taxi till igår och nu idag då du nämner företaget. Dom ska man absolut gynna, då de erbjöd sig i våras att skjutsa hem vårdpersonal som tagit hand om coronapatienter 13 timmar i sträck utan kostnad under helgerna. Eloge till ett sådant företag!

Ditte sa...

Vilken trevlig och rolig kväll. Och med så mycket gott. Efterrätten ser hur god ut som helst.
Trist med din sömn men det här med att jobba natt är ju så knepigt och tyvärr blir det ju inte mindre slitigt heller.
Über taxi känner jag till men inte "Bolt" Måste kollas upp. Tack för tipset.
Kram!