onsdag 18 november 2020

Onsdag och jobb igen...

Nej, ingen långledighet i sikte. Jobb i natt igen. Får njuta av bilder från gårdagen....

 ..och väntar på hur Friskis ställer sig till de nya restriktionerna. På väg dit nu för mitt IW-pass, tre har anmält sig, om de nu kommer, kanske får jag åka hem igen utan träning?

Orsakullan undrar idag : 18. Hur ofta går du till en simhall? Ja, det är inte ofta, men sist jag badade i en bassäng var ju faktiskt nyligen när vi var till Tällberg! Innan dess kommer jag inte ihåg när jag var till en simhall?5 kommentarer:

BP sa...

Det var ju synd att du inte var långledig...
Ja, hur ska F&S göra? Filmstaden stänger ju sina biografer för det är ju inte lönsamt att köra en film för åtta åskådare. Frågan är hur F&S gör, för deltagarna har ju redan betalt för säsongen och kräver då säkert pengarna tillbaka. Men lokalhyran måste ju ändå betalas.
SATS i Täby Centrum stängde helt i våras.
Önskar dig en lugn natt med uppgifter som du gillar och kan:-)

Ditte sa...

Jag som trodde och hoppades att du var långledig. Men alltså icke.
Intressant att se hur det blir med F&S. Svårt dessa dagar för det mesta. Hoppas dina tre tappra kom idag.
Önskar dig en ok. natt.
Kram

Geddfish ♥ sa...

Regler är regler och måste efterföljas. Usch, vilket tråkigt klimat det blivit med alla restriktioner. Åtta pers är ju nästan ingenting, men viktigt ändå för att hålla nere smittan. Hellre det än dö.
Ha det bra, kram!

Ama de casa sa...

Jag håller tummarna för att du kommer att kunna fortsätta leda smågrupper på F&S!
Simhall vet jag inte när jag var på sist. Men i sommar har jag i alla fall badat i några pooler på hotell och även kommunala pooler när jag tänker efter. Men det kanske inte räknas som simhall när dom har varit utomhus?

Hoppas natten var lugn.
Kram

Paula sa...

I Falun stängde Friskis igår alla enheter och all verksamhet.
Idag har det varit två pressträffar, man hinner ju inget annat än sitta och följa....fast det behöver man inte, det blir allt lite väl mycket.
Kram