måndag 2 november 2020

Glad Måndag

Kan inte låta bli att lägga ut denna skylt som jag såg idag på nätet, och fnittrar. Jag har lite svårt för duktiga Ernst Kirchsteiger :programledare, inredare ,kock mm på TV4, han är liksom bara lite för mycket, så jag tyckte denna skylt passade bra denna måndag i nya månaden november.
MEN, för mej är det verkligen en glad måndag, trots mörka blåsiga regniga november. Natthelgen är gjord, och faktiskt har jag på två veckor gjort nio nattpass nu, lite väl saftigt om ni frågar mej. Men helgen var otroligt lugn, så det är jag tacksam för.  På väg hem från jympan ikväll var jag därför så här glad! 
Förra veckan kom Molly hem efter att ha varit borta i två nätter, hon har busat och haft kul med brorsan här hemma i en vecka, men nu har brosrsan åkt hem igen och Molly kommer upp i knät igen och spinner , saknar säkert brorsan lite, men myser med oss istället.  Carita håller i temat "glad måndag"-

Orsakullan fortsätter sin bloggutmaning i november och undrar idag : 2. Nu är det mörkt på kvällarna, hur känner du för det? November är en månad som jag gillar minst om man säger så! 
 

10 kommentarer:

BP sa...

Är såååååå glad att jag ÄNTLIGEN har hittat någon som också har svårt för Ernst Kirchsteiger. Jag klarar helt inte av karln. Såg bara en trailer av ett av hans många program och jag bara fick ståpäls, fast tvärtom alltså;-)

Nu lär du väl vara långledig antar jag. Den här årstiden kan man ju inte göra så värst mycket ute heller, så jag föreslår "sova";-)

Molly, ja, hon verkar vara en mycket speciell liten katt;-)

PS. Himla snygg selfie:-) DS.

Anki sa...

Haha ... här är en till som INTE klarar pysmysen Ernst ... det går kalla kårar över hela kroppen bara jag hör hans röst ... brrrrr ...!
Nu har inte jag svårt med november ... tvärtom. Jag tycker det är en skön månad, som gjord för att sitta i lugn och ro med en bok eller framför datorn - inga krav på något som måste göras (ja, utom att jag måste ut och kratta bort en del av lönnlöven, som blir snorhala )
Hoppas du får en bra dag!
Kram

Znogge sa...

Jag såg också den skylten på nätet i går och även jag har lite svårt för Ernst. Blir liksom lite för mycket...

Kram

Susanne sa...

Hahaha bästa skylten =)

Ama de casa sa...

Haha! Rolig skylt där :-D

Skönt att det ändå var rätt lugnt när du jobbade så många pass.

Molly ser utarbetad hon med, det är nog lika jobbigt att busa som att jobba som det verkar ;-)

November ogillade jag förut, men har inget emot den månaden längre :-)

Ha en fin dag!

tanthuset.blogg.se sa...

Grå november, igår stormade det här, inte ens hunden ville gå ut men idag skiner solen, så härligt <3
Ernst ja....i början och några år framåt så missade jag inte ett enda program med honom, nu bryr jag mig inte så mycket, tycker att det mesta är "repriser" på sånt han redan gjort.
Underbar bild på Molly <3 Vi ska åka ut och leta Lazze nu :(
Ha en fin vecka nu och så hoppas jag att du får ledigt ett bra tag! Kram!

Geddfish ♥ sa...

Det var då för väl att Molly kom tillbaka till er och värmen!
Jodå, Ernst kan jag vara förutan.
Igår måndag var en bra dag men inte för dimmiga ögon, som nu återhämtat sig, så tisdag är gladare.
Kram

Ditte sa...

Vad gäller Ernsts program har jag sett två- Första och sista. Har svårt för program som ska vara bara för att få till ett program.
Skönt att natthelgen är gjord och du har ju jobbat på ordentligt med alla nätter och på kort tid. Himla tur att det blev en lugn helg.
Är så glad att Molly kom tillbaka och väldigt roligt att det gick så bra med brorsan. De verkade ha jättekul ihop.
Njut nu av lite ledighet.
Kram

Paula sa...

Så ljuvligt att liten Molly åter är tillgänglig och tillgiven och nu får hon hålla sig hemma! Ett draperi vid ytterdörren kanske skulle hindra henne från att försöka smita? Daniel är alldeles konfys, vad är det som hänger framför dörröppningen, där kan man inte gå!
Håller helt med dig om Ernst, för mycket av det goda, på tok för mycket!
Kram

Tove Olberg sa...

Första året då var det nog på SVT, long time ago så följde jag Ernsten, gillar hus och inredning/skapa nytt eller bevara och hans poetiska sätt. Det blir lite förändring med åren om en säger så :-)
Käck bild på dig där i farten och MOlly så söt!
Kram