tisdag 10 november 2020

Reseminnen en tisdag

En grå tisdag så blir det minnen från Kalifornien resan 2016. Grand Canyon...
Zion national Park
Las Vegas

Härliga minnen som man kan njuta av nu!

Idag blev det en sen lunch med schlagerväninnan i stan, vaknade som vanligt klockan 04, och somnade om vid 06 tiden. Ur led är min dygnsklocka! Men behövde komma ut lite, trots pandemitider. Tycker att det är ganska tomt på stan och folk håller avstånd , bra!

Orsakullan undrar idag :10. Mårtensafton firas i vissa delar av Sverige idag. Äter du gås? Ja, om jag inte minns fel så åt jag gås i Grythyttan då vi råkade vara där just vid Mårten gås, minns att vi provade svartsoppa också, inget jag provar igen . 

 

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Underbara reseminnen! Fast Kalifornien? Grand Canyon ligger i Arizona, Zion i Utah och Las Vegas i Nevada ;-) Ni hann med många stater :-D

Hoppas du kommer i fas med tiden snart igen!
Kram

Ami sa...

Vilka härliga resminnen. Sånt behövs när vädret är grått ute och världen ser ut som den gör.
Kram

Guldkryckan sa...

Ibland känns det som att just resminnen är det som får en att stå ut med den ibland kanske trista vardagen, ja, den yrkesmässiga tristessen som ibland kan uppstå ;)
Hoppas du kan hamna i fas igen med tiden, lite knepigt blir det ju annars kan jag tänka.
Fint att folk börjat hålla avstånd igen, det var väl lite si och så med den saken ett tag där kände jag.

Ha det fint.

Ditte sa...

Tack! Jag reste så gärna med. Tack för att du delade dina fina minnen från er häftiga resa. gärna med. Har vid tre tillfällen gjort denna resa, första gången 1979 och då tältade vi uppe i Grand Canyon och vandrade ner med en grupp i canyonen och övernattade där innan vi dagen därpå sakteliga tog oss upp. En gång i början av 90-laletflög vi upp med en liten Cessna från Vegas och var då bara där en natt. Hade då döttrarna med. Och sista gången var i slutet av 90-talet. Men antar att det nu inte blir fler turer dit så jag njuter extra av dina bilder. Förstår att hela er resa var så lyckad och jag vet att jag hängde med er via din blogg,
Kram

BP sa...

Härligt med minnen som du kan ta upp när andan faller på. Soliga, varma minnen som kanske gör det lättare att stå ut med alla restriktioner. Man kan ju i alla fall hoppas det.

znogge sa...

Ja, nu lever man på reseminnen och lär nog få göra det ännu ett bra tag! Det är inte utan att man ser fram emot när allt blir normalt igen.

Gås lär vi nog inte äta i år men visst är det gott.

Kram och god kväll!