tisdag 24 november 2020

Sovtisdag


 Natten på jobbet rullade på i full fart, och på morgonkvisten körde det ihop sig lite. Alltid skönt att gå hem på morgonen, då det kommer ny fräsch personal som kan ta över!

Sovdag idag, snart dags för natt nr 2. Dagens suddiga bild föreställer en glad Susjos i mitten ,som gillar blåbär! Kompisen Peter sitter bredvid mig på ena sidan, och lillasyster på andra sidan. Snacka om gamla minnen! ( bilden har säkert varit med i bloggen tidigare!)

Orsakullan undrar : 24. En månad kvar till julafton. Hur känns det?  Tja, det blir nog bra om vi får vara friska, en annorlunda mindre jul, och jag vakar av på julaftonsmorgonen, så lite jul ska jag väl orka fira. 

5 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt med en sovtisdag och vädret lockade ju inte direkt till utevistelse.
Härlig bild! Och visst har vi alla varit små-
Vad gäller julen så är den för mig inget speciellt. Inte sedan början av 2000-talet. Men jag har nog aldrig gillat julen och vi var mycket i Vålådalen och Storlien när jag växte upp. Och under många år har vi varit utomlands över julen.
I år blir vi hemma men kommer att träffa barn och barnbarn ett tag.
Önskar dig en ok. jobbnatt.
Kram

BP sa...

Du missade ingenting idag. Sådana dagar är det ara bra att du sover bort;-)
Bilden är ju såååå söt. Jag har faktiskt inte sett den förut.
Så du ska vara ledigt under julen. Det hr nog inte hänt så ofta. Undrar hur du lyckades med det. Gissar att du får jobba på Nyår istället.

Paula sa...

Ljuvlig bild och blåbärsleendet är för gulligt!

Ama de casa sa...

Vilken underbar bild! Och nog syns det att du gillar blåbär :-D

Hoppas du fick en lugn natt!

Znogge sa...

Vilken härlig bild på dig och visst är blåbär gott! Hoppas den gångna natten blev bra. Tack och lov är det inte så långt till jul nu och jag ser fram emot lite ledighet då.

Kram