onsdag 9 december 2020

En olycka kommer sällan ensam

Min man var upp till landet för att träffa en elektriker där idag. Det gick nog bra, men sen slant han med kniven när han skulle öppna nåt paket. Han kom hem så jag kunde titta på såret, och det var så pass djupt att jag tyckte han skulle åka in till närakuten på KS.
Efter ett par timmar så var det fixat! Min man hade påpekat att hans fru (dvs jag) var barnmorska och hade kollat på såret och tyckte att det behövdes sys. "Då är det nog så" hade läkaren svarat innan han ens hade tittat på såret. 

Och visst behövdes det sys som ni ser, fem stygn till och med! 


 Minns ni Ted Åström som "Olyckan" i programmen med Trazan och Banarne. Känns som vi blivit besökta av honom denna vecka, men nu får det räcka! 


Orsakullan undrar idag: 9. Beställer du julklappar från nätet i år? Inte ännu, men kanske det blir så!

8 kommentarer:

BP sa...

Nej!!! Fyf*****n. Nej, en olycka kommer sällan ensam. Det är nog bäst att ni håller er hemma nu, gör och rör ingenting och bara sover er "friska". Hur var det nu igen "det flesta olyckor sker hemma". Fel!!! Det sker på vägen till och från jobbet och på vägen till sommarstugan.

Hoppas din man inte behöver jobba imorgon. För i hans jobb behövs ju fingrarna om man säger så...

Många varma krya-på-kramar till din stackars man och dig. Fy f***********************n vilket skitår, eller hur???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znogge sa...

Aj då, att det behövdes sys rådde det ingen tveksamhet om. Nu får ni ta det försiktigt och ligga lågt för tredje gången gillt ska inte hända.

Krya på er båda två!

Anki sa...

Ajajaj!!! En olycka kommer sällan ensam sägs det ... men nu räcker det för er del! Hoppas du mår bättre efter din vurpa - ta hand om varann och krya på er!
Kram

Äventyret framtiden sa...

Jag får för mig att ni ska sitta stilla i soffan tillsammans nu ett tag och bara vara, dricka lite champagne och titta på film medan Molly myser mellan er och går från famn till famn och kurrar lyckligt. Något säger mig det! :)
Toko elände som man säger här på Åland. Krya på er båda två nu, både vad gäller fot och finger.

Kram

Ama de casa sa...

Aj, aj, aj... Såg verkligen ut att göra ont det där! Jag tänker på hur ont det gör att bara få ett paper-cut, det där var BETYDLIGT värre... Hoppas er otur är över nu, jag tycker också att det räcker!

Självklart minns jag ole-dolyckan :-D

Håll er i stillhet nu och krya på!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Håller med om att det räcker nu med olyckor. Och här räckte det inte med Salvequick.
Visst minns även jag Olyckan!
Kram!

Susanne sa...

Ajajajaj, det där ser lite läskigt ut.

Ditte sa...

Ja, nu får det allt räcka! I sammanhanget passar ju "Olyckan" vär in. Bra läkare här som förstod att såret behövde sys.
Hoppas nu idag vilat er i form i soffan i sällskap av Molly.
Många tankar och en stor kram
Krya på er!