onsdag 2 december 2020

Upp och ner...


 ...är min sömn. Sent i säng igår och vaknade kvart över fem i morse. Nåja, frukost och så dammsugning av lägenheten innan jag somnade igen vid 11-tiden, trodde väl inte att jag skulle sova hela dagen, men det gjorde jag! Vaknade halv fem på kvällen och studsade upp, hann inte fixa med middagen utan fick klä mej i Friskis-stassen, vänta in bilen som kom hem lagom till det var dags att åka och köra mitt IW-pass på F&S! Nu ska jag vidare till jobbet, är verkligen utsövd! Fotot är dock från i helgen.

Orsakullan undrar: 2. Blir det julbak i år?   Jomen jag har bakat lussekatter, så jag är nöjd. Möjligen blir det lite knäckkokande längre fram.

12 kommentarer:

Ditte sa...

Full fart! Men fint att du kunde somna om. Det behövde du. En fin bild av dig och du ser laddad ut. Önskar dig en ok. jobbnatt.
Kram

BP sa...

Det var snabba och rätt ofrivilliga ryck om man säger så. Kul att du är utsövd och du får ju alltid lite extra energi av dina gympapass. Så då är det bara att hoppas att det blir en dräglig natt.
Himla fin selfie:-)

Geddfish ♥ sa...

Snygg selfie! Jag tycker det är svårt att få till en helbild, men du lyckades och så är du ju en snygging också ;)
Lycka till på jobbet! Kram

BP sa...

Svar: Såg precis reklamen för Halebop som du nämnde i din kommentar hos mig. Visst är det mitt område, fast den reklamen har spelats in utanför den andra längan. Det är ju två bananhus med 10 våningar och innanför dom två mindre bananhus med tre våningar.
Kul att du kände igen området:-)

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Du behövde sömnen hör jag, det får man faktiskt ta sig :). Utifrån hur tidigt du vaknade tror jag definitivt din kropp behövde sömnen. Samt att jag inte tror ni har det så lätt nu heller när fallen ökar igen. Har ni också fått ge delar av er verksamhet till covid19-patienter?

Znogge sa...

Så bra att du kunde somna om för du behövde garanterat timmarna.
På grund av vår köksrenovering blir det definitivt inget julbak här i alla fall, den saken är säker.

Kram

Anki sa...

Så bra att du kunde somna om frampå förmiddagen - och du behövde säkert den sömnen.
Snygg selfie ... du ser som alltid strålande ut!
Kram

Ama de casa sa...

Skönt att du lyckades somna om, men trist att sömnen är så ojämn ändå. Beundrar dig och alla andra som klarar av att jobba natt/skift.
Superfin selfie!

Hoppas natten har varit lugn!

Guldkryckan sa...

Vet hur det kan vara när man jobbar natt som du vet...alltid en fördel om man kan somna om ju.
Gympa piggar ju alltid upp..har jag hört..vågar inte prova själv, skulle nog inte kunna somna på en vecka ;)

Ha en underbar torsdag nu.

Pia sa...

Träning hinner man alltid med!

Susanne sa...

Åh vad skönt att du kunde sova hela dagen. Nej, det är verkligen inte alltid enkelt det här med sömnen. Vilken fin blå färg ni har på er skjorta :) Vi är bara vita och vita. Så jädra trist. En del har ljusblåa klänningar och vita tights men det får inte vi ha. Det har chefen bestämt...
Hoppas du får bra jobbnätter :)

Paula sa...

I längden måste det vara tärande på både knoppen och kroppen med ständiga nattjobb. Nu har du ju vanan inne, och inga småbarn som pockar på uppmärksamhet (förutom katten!) så du kan lugnt sova när du kommer hem. Men det blir säkert inte lättare med åren även om man är så vältränad som du!
Kram Vart tog dagens kissebild vägen, ser inge varken igår eller idag? Glömde du henne kvar på balkongen? hihi