tisdag 15 december 2020

Tisdagstomte i Viksjö

Dagens bild av Molly , som har hittat handfatet i badrummet!
Efter tandläkarbesöket idag ( inga hål!) så åkte jag till syster i Viksjö och "lekte" jultomte. Fyllde på hennes tomma kylskåp med mat och så en limpa cig och frimärken på det, då blev hon glad. Sen blev det fika på det anrika "Vivels" innan jag åkte hem igen.
En mysig miljö, och ingen trängsel!

Orsakullan undrar: 15. Senaste gången du blev riktigt irriterad. 

 Kanske när jag var med om cykelolyckan för en vecka sedan, så onödigt! Nu hoppas jag att jag får tillbaka lite pengar på försäkringen ,så att jag kan köpa en ny hövding. Men jag är också tacksam för att det inte blev värre skador!
 

6 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken härlig plats som Molly har hittat!
Vilken fin omtanke du visar din syster och jag kan tänka mig att den är uppskattad.

Kram

BP sa...

Molly i handfatet - hahaha:-) Om du lägger fram tandborsten lär hon snart även kunna använda den med den framställda tandkrämen - hahaha!
Så himla gullig du är mot din syster. Vad skulle hon göra utan dig...
Ärligt talat så är jag himla glad att din cykelolycka inte slutade med värre skador på dig och cykeln. Å det är ju alltid när någonting händer som man får veta hur bra/dålig ens försäkring är. Så jag håller tummarna att du får ut dina pengar som du betalat in år efter år i form av försäkringspremier.

Ditte sa...

Jättekul med Molly i handfatet. Vet hon att det kan finnas vatten där? Eller gillar hon kanske vatten. Vanligtvis gör ju inte katter det.
Så fint att du kan hjälpa din syster. Betyder ju så mycket.
Trevligt med fika på Vivel och trängselfritt.
Hoppas och önskar att du får ersättning på din försäkring. Verkligen. Men så bra att skadorna inte blev värre. Hade kunnat gå riktigt illa.
Kram

Paula sa...

Badbrud, pinup-tjej, ja det är då ingen hejd på vad Molly hittar på! Söt som socker! Har du provat sätta igång vattenkranen, bara pyttelite, så det droppar lite, det brukar roa kissar långa stunder...
Du jag var visserligen blond men kortast i klassen, varför ska man vara lång som Lucia, kronan gör ju att man blir jättelång ändå! Jag vill gärna göra gemensam Lucia med dig! Vilket år som helst!
Kram

Anki sa...

Fina Molly!
Så bra att du kan hjälpa din syster ...
Den mackan såg god ut!
Ha det gott!
Kram

Ama de casa sa...

Jag tror att Molly vill ta ett bad där i handfatet. Sätt igång kranarna vettja! :-D

Så snällt att vara jultomte till systern din!

Skönt att det inte blev värre än det blev med cykelolyckan nu när den ändå hände. Foten läker och det andra är materiellt. Kunde ha blivit bra mycket värre!

Kram