lördag 27 februari 2021

Deltävling 4


 Så var det dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen, och jag har lyssnat en minut på låtarna som man får, och såhär tror jag det går ikväll: Eric Saade och The Mamas direkt till final. Sen är det alltid svårare med de som går till andra chansen, men tror att Tess Merkel har en chans med sin disco låt, och galna låten som Sannex har kanske också går vidare, de andra tre gick mej förbi, men man kanske ändrar sig efter deras framträdanden ikväll?  Schlagerväninnan kommer och gör mej sällskap ikväll, vi kan ju låtsas att vi är på en deltävling ute i landet!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Brukar du skylla ifrån dig? Ja, det händer säkert, då skyller jag på Molly, haha!

6 kommentarer:

Znogge sa...

Du brukar ju tippa hyfsat rätt så då vet jag ungefär ;-) Vissa artister känns nästan som självskrivna bara man hör namnet!

Kram och god mellokväll!

Geddfish ♥ sa...

Det låter som om du har en bra tippning! Vi får se i kväll, jag har inte hört låtarna, så vet inget.
Men har hört ett tips av min en vän kändisfotograf att Tess är ett starkt kort, eller om det bara var personligt tycke. Men titta, ska jag!
Klappa Molly från mig, saknar att ha en liten misse.
Kram!

Ditte sa...

Har lyssnat genom låtarna jag också. Tror att Erik Saade och The Mamas går vidare. Men jag tycker de är lite tråkiga och "upprepar sig".
Gillade Tess Melkels låt och kanske tar sig Sanex vidare till andra chansen. Jag skulle önska Tess Merkel och Erik Saade till final.
Får se hur det blir i kväll. Titta ska jag.
Önskar er en fin schlagerkväll.
Kram

BP sa...

Undrar om du tycker som min bästis Yvonne. Hon tyckte att kvällens låtar har sämst kvalitet av alla omgångar. Jättekul att schlagerkompisen kommer över och gör dig sällskap. Då kan ni ju låtsas att vara någon annanstans och dessutom på en efterfest.

Lucky you! Du har åtminstone Molly att skylla på, det har inte jag;-)

BP sa...

Svar: Ja du och jag har ju absolut inte samma musiksmak;-) Den jag föll för var tjejen från Gotland. Hon var så himla naturlig och annorlunda. Läste sedan om henne på Aftonbladet - ja, hennes festblåsa kostade 430 spänn på en second hand affär. Sånt imponerar - på mig som ju är tondöv i alla fall;-)

Ama de casa sa...

Som vanligt så grejade du finalisterna klockrent :-) (Jag har inte hört eller kollat, men tjuvkikat i facit ;-) ).
Vad kul att ni kunde ha lite Schlageryra på hemmaplan i alla fall.

I brist på katt så brukar jag skylla på Anders :-D