torsdag 25 februari 2021

Tråktorsdag


 Idag var det möte på jobbet, galet svårt att få parkering, så min man skjutsade mej dit, så kunde jag gå hem och få lite motion och lite luft. Gick igenom kyrkogården, och se vad jag hittade, snacka om vårtecken!

När jag kom hem låg den första kattboxen i brevlådan, med en hälsning till Molly.
Det fanns en massa smått och gott i den, bl.a en pytteliten mus full med kattmynta, gissa om hon lekte med den länge!
Lådan var såklart väldigt trevlig den också! Så nej, någon tråktorsdag (temat som Kajsalisa håller i) hade inte Molly . Jag fick dock skavsår på en tå idag efter min promenad hem från jobbet.

Orsakullan undrar idag : 
  1. När telefonen ringer så…
  2. ..är det viktigaste för mej att mina hörapparater är kopplade via bluetooth till min mobil så att jag hör bättre. Är kopplad till NIX, men ibland ringer det försäljare i alla fall, säger då att jag inte är intresserad och lägger på luren.
  3. Gjorde ju det misstaget en gång när jag satt på bussen med mycket ljud runtomkring , jag trodde det var en försäljare som ringde, kände inte igen numret som ringde, så jag sa nej tack och la på luren, som tur var så ringde killen upp igen, det var en blomsterbutik som ringde och ville leverera blommor till mej! ( brorsan hade blommograferat på min födelsedag!) 


6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Vad som är Mathem eller liknande för tvåbenta så är Kattbox motsvarigheten för (fyrbenta) katter - hahaha:-))))))) Så jag skrattade här:-)

Gladde mig även åt dina snödroppar. Ja, det var ju 12 grader idag, så då vaknar nog snödropparna. Yiipphieeee:-)

Är inte NIXad, men får inte så värst många samtal av försäljare som vill kränga allt från el till försäkringar. Å nej, tack för samtalet funkar alltid... om det är "rätt" tillfälle vill säga;-)

Ama de casa sa...

Tråktorsdagen var verkligen inte ett dugg tråkig (utom skavsåret då...). Vilken rolig box Molly fick, och själva boxen var såklart allra bäst - typiskt katter :-D

Ha en härlig fredag!

Znogge sa...

Numera finns det boxar för allt och alla, kanske det finns för hundar också? Ibland är det säkrast att kolla vem det är även om man inte känner igen numret...

Kram och god fredag!

Guldkryckan sa...

Lite knepigt med möten på en arbetsplats när man arbetar natt, de flesta möten sker ju på dagtid enligt min erfarenhet från eget nattarbete en gång i tiden.
Men så är det, bara att bita ihop.

Molly har hittat sin plats igen, precis som våra tre, de har alla numera varsin extra låda av det slaget men de kivas ändå om vilken låda de vill ha, det kan gå vilt till ibland ;)

Ha en fin fredagskväll.

Susanne sa...

Bästa vårtecknet <3

Ditte sa...

Inte ett dugg tråkigt: Kul med kattboxen! Och att Molly snabbt fann sig till rätt i lådan. Hon ser verkligen ut att trivas.
Ja, lite trist var det förstås denna torsdag med skoskavet förstås. Men du fick ju se snödroppar som piggade upp och en bra energigivande promenad fick du ju också.

Fnittrade åt att du la på luren när det var ett blombud. Men så kan det ju bli om det är svårt med ljudet. Tur att det ordnade sig.
kram!