tisdag 2 februari 2021

Snart kör vi....


 Natten på jobbet vill ni inte höra om, men det var värre än värst. Närmsta sjukhus som hade plats var Nyköping. "Say no more"!   Ska snart iväg för natt nr 2...

Ser istället fram emot melodifestivalen som börjar på lördag, lite annorlunda i år då den inte åker runt i landet som den brukar. Jag och min schlagerkompis har åkt runt sen 2006, så kul att få se lite städer runt om i Sverige, dock i vinterskrud. Här en gammal bild från Luleå...tror jag!

Orsakullan undrar : 

  1. Internationella tvillingdagen idag, känner du någon tvilling?
  2. Ja, det gör jag, fast hennes syster dog i samband med födelsen.

9 kommentarer:

Ami sa...

Men oj, var det en sån natt! Hoppas nästa blir bättre!
Kram

Znogge sa...

Aj då, då hoppas jag verkligen att den kommande natten blir bättre.
Då gäller det alltså att bänka sig på lördag då.

Kram

Annika sa...

Men jösses, vilken natt. OCH stackars stackars de blivande föräldrar som skickades så långt som t Nyköping, vilken mardröm.
Förstår att du är trött. MÅ natten bli bättre och lugnare.

KUL att du är en sådan mellonörd. Vad kul det måste ha varit för er att åka omkring sådär över Sverige.

Kramar!

BP sa...

Ljuvliga minnen för en schlagerfantast som dig. Har sett trailern för Mellon. Tyckte den var skitbra inkl. ESC-knappen tills "bordet" brakade ihop. Totalt onödigt i sammanhanget. Dessutom klarar jag inte av David Sundin tyvärr.

Ja, den jobbnatten var nog en mardröm. Stackars dig som troligen satt i telefonen och alla kvinnor som skulle föda igår. Vågar man hoppas att natt nr 2 blir bättre...

Styrkekram!

Ditte sa...

Illa att det ska vara så bedrövligt med platser. Kan ju inte vara försvarbart att de som ska föda ska åka 10 mil. Puh! Ni som jobbar sliter ju verkligen för att ordna allt. Stor eloge!
Förstår att du kommer att sakna "Mellon" men fina minnen har ni med er.
Vad gäller tvillingar så är jag ju tvillingmamma.
Kram och jag önskar dig en lugnare natt.

Klimakteriehäxan sa...

Hård natt för både dig och dina kollegor - och för barnaföderskorna! Är det högsäsong nu eller bara ont om sängar?

Ama de casa sa...

Ja, snart drar det igång igen, den som längtar mest här är nog Anders ;-)

Fy vilken natt! Hoppas den här har varit betydligt bättre!
Kram

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv sa...

Så sorgligt med den du kände vars syster dog vid födseln. Jag har hört många som tycks sörja hela livet över sina tvilling som dött så där.

Min mormor och hennes tvillingbror hade ett starkt band till varandra. Fick höra att när han låg vid sin dödsbädd (cancer) så hade han inte kunnat tala pga så svag där mot slutet. Han hade fått ur sig lite mummel och min mormor säger då till hans fru: Han vill att du håller honom i handen.
Som små kunde de stå och titta på varandra utan att säga något så gjorde de sen samma sak. Nog är det märkligt ändå? Fast då delar man livmoder med någon, och starten till liv så är det nog så.

Annette sa...

Jag skall ordna mellomiddag på lördag, men det blir bara för familjen. Man måste göra allt festligt som går att göra festligt, särskilt i dessa tider :)