onsdag 24 februari 2021

Födelsedagar

Igår fyllde prinsessan Estelle 9 år, och för nio år sedan såg det ut så här på vår "födelsetavla", jo , jag var där den natten, skrev så här på bloggen.
Idag fyller Micke i vårt schlagergäng år, det är han som viftar med den lilla flaggan. Här är vi på Arlanda på väg till ESC i Kiev.
I förrgår fyllde en annan schlagerräv år, han med det långa mörka håret, han och hans man träffar vi alltid på våra schlagerresor, de har dock varit med längre än oss i mellosammanhang, och reser till varje deltävling och har varit på flera ESC, de lägger ner hela sin tid och pengar på detta, så imponerande!Här är de med i TV4 morgon -TV   år 2016 och berättar om deras kärlek till ESC!

Orsakullan undrar idag: 

Berätta om en oanad talang.
Kan skriva mitt namn spegelvänt ( när jag samtidigt har en penna i varje hand så blir texten spegelvänd med min vänstra hand , kan bero på att jag är vänsterhänt?)

 

7 kommentarer:

BP sa...

Nu vet jag att jag inte har följt dig sedan 2009. Kollade länken och hittade ingen kommentar från min sida. Men så himla kul att få se idag att du ändå har varit med på ett hörn/en dörr när Estrelle föddes. Vilket minne!'''

Härligt att se bilderna från ESC. Som jag sagt förut - ESC och fotboll förbrödrar/försystrar, och just nu är sådana minnen ovärderliga. Njut av dina minnen så mycket du bara kan:-)

PS. Otippat med att du kan skriva ditt namn spegelvänt. WOW! Känner bara en person till som kunde göra det - en fransman faktiskt. Han kunde även rita bakvänt. Å japp, han var vänsterhänt. Det är iofs min svåger också, men han kan inte skriva nåt spegelvänt. Sådana talanger beundrar jag. DS.

Ama de casa sa...

Det måste verkligen ha varit en spännande natt då för nio år sen! Läste precis hos BP att hon har svårt med siffror och det kan ju förklara hur hon kom fram till årtalet 2009 ;-)

Grattis till dina schlagerkompisar! Snacka om att det finns entusiaster och RIKTIGA entusiaster :-D Själv har jag börjat tappa det helt...

Jag kan knappt skriva åt "rätt" håll längre. Ibland får jag verkligen fundera vad det står på handlingslapparna ;-)

Ha en fin dag!

Znogge sa...

Vilket härligt minne att ha varit med när prinsessan Estelle föddes. Jag minns att jag läste det hos dig och kände igen bilderna.
Jag kan skriva spegelvänt för det var något vi lärde oss i marinlottakåren. Numera en ganska så onödig kunskap känner jag...

Kram

Geddfish ♥ sa...

Vilka härliga minnen! Fest och glam!
Jag är en av dem som kan skriva mitt namn spegelvänt!
Det var på den tiden som jag hette mitt flicknamn och vi lärde oss att skriva med två pennor åt vardera hållet. Jag är högerhänt.
Kram!

Ami sa...

Jag kan också skriva mitt namn spegelvänt. Och jag är också vänsterhänt!
Kram

Ditte sa...

Roligt med födelsedagar och kul att läsa ditt inlägg från när prinsessan Estelle föddes..
Och detta med era schlagerresor är ju så roligt. Tänk så många möten, resor och upplevelser det blivit under alla år. Härliga minnen.
Kul att se klippet.
Vilken häftig oanad talang du har!
Önskar dig en bra torsdag.
Kram

Annika sa...

VAD roligt att du var med den natten.
DET är ju något att minnas. Verkligen.
Stort och annorlunda och jättekul!!

SÅ kul detta med ditt mellointresse!! OCH ESC-intresse.
GILLAR!!

Kram!!!