torsdag 4 februari 2021

En minut av låtarna släppta...

Borstar av mig ett tufft besök hos syster idag och laddar för helgen, det dök upp en glitterbild på mobilen och blir påmind om förra årets mello!
 

I mello appen har nu lördagens låtar på en minut släppts, de finns också på svt.
Från det lilla jag har hört så går Danny och Arvingarna till final, jag gillade också Jessica, Paul Rey och Kadiatou, så det blir en svår omgång med faktiskt bra låtar.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Har du börjat planera något för sommaren 2021 ännu?
  2. Nej, men snart är det dags att lägga in sina semesterönskemål på jobbet...

9 kommentarer:

Annika sa...

Yay, hoppas ni kan glamma mello i år också fastän det är så annorlunda.
Jag känner mig så långt borta från den att jag inte riktigt orkar ta till mig den. Halva nöjet är ju att se den med alla andra och kommentera och bedöma låtar.
Minns ju förr, då satt hela familjen med papper och pengar och gav betyg åt låtarna. SÅ mysigt.
Då var det bara en enda sändning med 10-12 låtar.
SÅ mysigt.
Hoppas att du får en riktigt fin mellokväll på lördag.

Nej, sommaren 2021 går inte att planera, känner jag ...
VILL så gärna kunna styra kosan mot norden, men tror väl inte kanske att det går ...

Kramar!!

Ditte sa...

Jag har vissa år varit måttligt road av "Mellon" och mest för att jag inte gillar vare sig en del av låtarna eller en en del av artisterna.Ibland har också programledarna varit så trista. Men på lördag ska jag titt. Danny och Arvingarna gillar jag. Och kul att se Lena PH som programledare. Men visst blir det konstigt utan publik.
Vad gäller planer för sommaren så känns det inte direkt aktuellt just nu.
Kram!

Ditte sa...

Jag igen En fin gitterbild på dig och kanske kan du glittra även på lördag. Förstår att det är knepigt att borsta bort besöket hos din syster. För visst berör det mycket.
Stor kram

BP sa...

Det ser ut som om du lyckades med att borsta av dig ett mindre lyckat besök hos systern idag. Tufft - ja, absolut! Hur orkar du???? Många styrkekramar här...

Det lär ju bli ett annat Mello i år. Ingen aning hur de har tänkt. Har som sagt bara sett trailern, vilket jag berättade om igår.

Av alla artister du visar tror jag att jag känner igen namnet på Jessica Andersson. Arvingarna vet jag absolut vem det är och då får jag gåshud - fast tvärtom;-)

Började ju intressera mig för Mello och ESC tack vare dig. Å det var iofs mest resorna som jag ville kolla in. Ja, åsså om jag kunde hitta dig i publiken såklart. Ingenting sånt i år...

Men du verkar i alla fall vara ledig på lördag så at du kan titta på Mello nr 1.

Znogge sa...

Tuffa besök är inte alltid lätta och det är inte psykisk ohälsa heller. Hoppas du kan koppla av under helgen.

Ja, nu kör vi och jag ska självklar titta. Lena Ph gillar jag men är lite tveksam till övriga programledare. Nåja, i morgon vet vi mer ;-)

Kram och god fredag!

Ama de casa sa...

Jag vet inte om jag ska tjuvlyssna i förväg, men förmodligen kommer jag inte att kunna låta bli ;-) Jag tror på din gissning även om jag inte hört nåt än, du brukar ha rätt :-)

Snygg glitterbild!

Ha en fin fredag :-)

Guldkryckan sa...

Så är det ju dags igen för denna begivenhet, annorlunda upplägg i år och många kommuner som mister pengarna som turister skulle bidragit med, läste det i tidningen.
Blir nog att jag tittar lite på det då, trots allt ;)
Finalen har jag väl dock aldrig missat, gud förbjude.

Ha en underbar kväll nu.

Paula sa...

Nu känner jag igen GlitterSus!
Vilket mörker på jobbet, är det så här det ska vara? Är det så att pandemin gjort att man producerar barn när man sitter i karantän?Då blir det tufft rätt länge framöver! Usch och tvi som ni får kämpa. Tänk om ni inte orkar längre. Vad händer då? Samma undrar jag om de som sliter med covidpatienterna på intensiven. Ujuj, jag ska sannerligen inte beklaga mig.
Så bra att du nu har Mello-(eländet) ÄVENTYRET menar jag förstås att se fram emot! Helgkram till dig

Susie på Stjärnarve... sa...

Efter att mellon började sändas i flera uttagningsomgångar tröttnade jag och tittar faktiskt inte längre. Mina väninnor har också tröttnat så jag har ingen att diskutera med, för min gubbe han gick direkt in i sitt musikrum och stängde dörren när programmen sändes. Men det finns ju ändå en del låtar man hör på radion som man gillar, få se om det blir likadant i år.....
KRAM/Susie