söndag 28 februari 2021

Skyltsöndag

Det närmaste vi kommer melodifestivalen i år är en selfie utanför Friends Arena. Jag mötte upp schlagerväninnan som kom till mej efter sitt jobb igår, jag hade med mig några boor, så gick vi till Friends och tog en bild.... ( men på Friends är det tomt, melodifestivalen sänds från annexet vid Globen)...fick ju med lite skyltar dagen till ära!
Köpte med oss sushi hem till mej och laddade inför deltävling 4. 

 Tippade rätt på vinnarna i alla fall! 

 

..och jag fick en favorit : Eric Saade! Vilket framträdande! Vilken låt! Men räcker den för att vinna hela Melodifestivalen? Eller vill vi ha en schlagerlåt som Perrellis, eller Tusses fina låt och röst? Ja, vi får se den 13/3!

Gick ut på en (tung) joggingrunda på eftermiddagen, stannade till och tog ett foto, så underbart med blå himmel!
BP:s skyltsöndag idag, och tyvärr mest tokigheter från nätet bjuder jag på....Tre dagars utmaningen klarar jag!
Orsakullan undrar idag : 
  1. Jag måste få berätta om…
  2. ...vad jag ska göra i morgon...nej, det berättar jag inte förrän i morgon!


11 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Nej, jag vill inte heller berätta nu, inte ens i morgon, även om jag ville, det är privata sektorn, hihi.
Fina skyltar som du brukar ha och boorna är ju läckra hursom.
En härlig sista februari till dig!
Kram!

Ditte sa...

Kul att ni tog er till Friends för foto och med boorna på. Fin bild! Tycker också att rätt låt vann igår men är inte så förtjust i "The Mamas". Lite tråkiga för min smak. "Tusse" gillade jag. Men det återstår att se vad som händer.
Visst var det skönt med den blå himlen och lite vårkänsla idag. Vacker bild från joggingturen.
Kul skyltar! Och jag skrattade gott åt dem. Humor!
Önskar dig en fin kväll.
Kram

Znogge sa...

Perrelli vill jag i alla fall inte ska vinna, den saken är säker ;-) Men allt är en smaksak så klart!

Kram

BP sa...

Nästan "the real thing" när jag ser dig och schlagerkompisen som poserar framför Friends. En riktigt läcker bild med helt rätt färg på boorna! Å kompisen har bytt/köpt nya glasögon, eller...

Diskuterade gårdagens Mello med Yvonne idag. Kan lugnt säga att vi inte var överens. Det enda vi dock var överens om var att vi - i motsats till dig - inte gillade Saade. Hahaha kan jag bara säga.

Det är tack vare dig och Yvonne att jag tittat lite mera på Mellon i år. Har inte sett ett enda helt program, men glimtar. Ett fall framåt för mig eller inte beroende på hur man ser det;-)

Ölsoppor - hahaha! Ja och resten av skyltarna fick mig att skratta högt:-)

Tusen tack för dina härliga skyltar och länken:-)

Paula sa...

Ja men, visst var Saade bäst, men tycker inte han har så mycket till sångröst, han är duktigare på koreografi och utstrålning.Tjuriga jag har suttit i sovrummet och målat och bara hört tvn under programmen. På Youtube hittade jag en kanal som rankar alla bidrag i en topplista, alltså de bidrag som blivit valda av respektive land.Lite kul att se deltagarna, dock bara ca 15 hittills.
Kram

Tove Olberg sa...

Gott och blandat skyltat!Få skratta lite gör gott!
Du har väl nästan lite melloabstinens detta året också :-) men du och väninnan fixar ändå! Härlig bild!

Ha en fin vecka och kram

Susanne sa...

Hihihi, ni är så schlagertokiga, gillar er schlager-selfie

Ama de casa sa...

Haha! Roligt skyltat igen :-D Tredagarsutmaningen klarar jag också av (fast möjligen inte under ett skottår ;-) ) och sen kan man kanske kombinera den med en soppdiet? ;-)

Jag snabbspolade mig genom Schlagern igår och tyckte nog att The Mamas var bäst. Saade var jag inte impad av. Å andra sidan snabbspolade jag som sagt så jag har inte lyssnat så noga.

Men en klipphängare där på slutet... Jag gillar inte klipphängare... ;-)

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Härligt ändå att ni firar på när ni gillar det så mycket :D. Hört många som gillade Saades, inte tittat men borde kanske ta och lyssna på låtarna sen när alla är klara :)

Paula sa...

Klockan är 01.10 och jag sitter och garvar högt åt dina härliga skyltar. Om jag måste välja så är favoriten den sista! Det är väl långt tills skottåret?
Saades låt tror jag växer, liksom de flesta, i alla fall för mig som sällan får någon feeling vid första lyssningen. Men jag måste säga att jag inte heller har någon solklar favorit till segern, o andra chansen, please, ta bort den, de har redan valts bort en gång!
Hoppas jobbnatten funkade skapligt
Kram

Åke sa...

Roliga skyltar den där med att lagen slutar är verkligen sanningsenligt här uppe i norr, det är inget skämt. Det kan gå riktigt illa för en del. Tredagars utmaningen blev svår 😂