tisdag 9 februari 2021

Sköna tisdag

Passade på att handla inför helgen idag , maken som skulle till tandläkaren skjutsade mej till Ica Maxi, så jag kunde passa på att handla när han var hos tandläkaren. På eftermiddagen blev jag trött och var tvungen att vila lite och läsa , boken jag läser nu är : "Draken i rummet" som handlar om Gunilla von Platen, väldigt intressant läsning!  Fick sällskap av Molly efter en stund.

 Orsakullan undrar idag : 

  1. Om du vann en miljard kronor vad skulle du då göra?
  2. Det finns mycket jag skulle vilja göra med de pengarna! Först och främst sluta jobba och betala bolånen på lägenheten! Förresten, en miljard är ju så mycket pengar, så då skulle jag köpa mej en annan lägenhet inne i stan med en stor härlig tak-terrass. Ett eget sommarboende i Roslagen skulle det också bli, och såklart ett hus i Spanien, gärna Gran Canaria! Vore fantastiskt att få resa jorden runt också. Ja, det är alltid kul att kunna drömma om vad man skulle kunna göra med så mycket pengar.

5 kommentarer:

BP sa...

Om du såg lika nöjd ut med din vila som Molly gör på bilderna så njöt du för fullt. Varje gång jag tittar på Molly så tycker jag att hennes namn är klockren - hon är en Molly helt enkelt;-)

En miljard - ja, egentligen är det ju bara fråga Zlatan vad han gör med ett sådant belopp. Han har ju "rätt" erfarenhet där. Men du vet, pengar gör ju inte att man är/blir lycklig, men som sömnpiller fungerar de alldeles utmärkt;-)

Ditte sa...

Fint att passa på att handla när maken ändå hade besök hos tandis. Boken har jag läst och jag gillade de verkligen. Ambitioner och en vilja kan ta en långt. Fint med Molly som sällskap.Hon är ju så söt.
Vad gäller pengar så kan de helt klart underlätta en hel del men lycka eller att få vara frisk ger de ju inte i sig. Men jag skulle absolut inte tacka nej till dem. Och att drömma är befriande.
Kram

Znogge sa...

Ja, tänk om man vann så mycket pengar. Här hade det definitivt blivit ett boende söderöver också. Nu lär det väl inte hända men bra att vara förberedd om i fall att ;-)

Kram och god morgon!

Anki sa...

Fina Molly ... hon ser så nöjd ut :)
Mycket pengar ... bra att ha, men hjälper inte mot sjukdomar och åldrande ...
Önskar dig en fin onsdag!
Kram

Ama de casa sa...

Bilderna skulle passa utmärkt till veckans temaord hos Sanna - Mysa :-)

En miljard... Jag tror jag skulle få nåt överslag och inte komma mig för nånting. Haha!

Ha det gott!
Kram