lördag 6 mars 2021

Andra chansen

Ikväll är det dags för andra chansen, inte helt lätt att tippa vilka som går vidare. Tror nog att "Baila Baila" går vidare i sin duell mot hårdrockarna Lillasyster, och Paul Rey i sin duell mot Frida i den gröna klänningen...

 ...sen blir det svårare, kommer underbara duon Eva och Ewa att vinna över gotländskan Clara?

och kommer pojkbandet med Efraim att vinna över Klara Hammarström? Jag vet inte hur jag ska tippa!

Åker in till jobbet lite tidigare så jag hinner se lite av programmet.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Senaste boken du läst?
  2. Just nu läser jag " Där kräftorna sjunger" av Delia Owens

8 kommentarer:

znogge sa...

Jag hoppas att Clara går vidare för låten är fantastisk om man frågar mig!

Kram

Ditte sa...

Jag tyckte det var trist att Evorna och Clara Klingenström duellerade. Gillar båda. Men knepigt är det idag. Hårdrockaren gillar jag inte. Paul Rey och Efraim kanske traskar vidare.
Kul sen att höra vad du tycker om "Kräftorna".
Kram och jag önskar dig en ok. jobbkväll.

Geddfish ♥ sa...

Jag hade lite grand Mellon i bakgrunden, alltså hörapparat och streamer på, medan jag gjorde annat. Så jag hörde alla bidragen. Men vete 17 hur det blev egentligen, inte helt som jag tyckte.
Jag säger också, undrar hur du tycker om "Kräftorna"? Jag gillade den skarpt och det var ett tips från Ditte.
Kram!

BP sa...

Börjar med boken du läser. Har precis läst klart boken och har också bloggat om den idag. Det ska bli såååå intressant att höra vad du tycker. Just nu känner jag mig väldigt ensam med mina åsikter;-)

Såg inte Mellon så länge EM i friidrott pågick. Sedan såg jag "upplösningen". Alla tävlade ju i samma kläder som de hade på sig i deltävlingarna. Där sparade svt massvis med pengar. Personligen tyckte jag det var tråkigt att i stort sett repetera artisternas ursprungliga uppträdanden.

Var iaf glad att gotländskan med sin klänning som kostade 40 kronor på second hand gick vidare. Jag gillar den tjejen. Det gör inte Yvonne;-)

Paula sa...

Den boken du läser gjorde såå starkt intryck på mig då jag läste den, på engelska, för många månader sedan. Den har fortfarande inte lämnat mig...
Nej, jag kollade inte andra chansen ikväll, däremot kollade jag på en youtube-film som presenterade de 20 länder som hittills valt sitt bidrag, Flera okej-låtar, ingen favorit men jag behöver några lyssningar innan melodierna fastnar. Och finland gillar jag forfarande

Ama de casa sa...

Dom du faktiskt gissade på gissade du rätt på :-) Inte sett det hela än, men kollat resultatet. Blir snabbspolning under dan, bra att ha nåt att göra i regnet som tydligen ska vara här mest hela dagen ;-)

Ha en fin söndag!

dianasdrömmar sa...

Jag gissade rätt :)kram

Freedomtravel sa...

Vi gillar Clara. Hon känns äkta, om än lite oslipad, och har en bra låt. För finalen tror vi på Erik Saade. Bra låt och proffsigt framförande!