tisdag 23 mars 2021

Tisdagssömn


 
Dagens foton kommer från Järvsö, som ni ser var det inte många skidåkare som åt lunch samtidigt som oss på cykelhotellet, lugnt och skönt, gott om plats.

Men tillbaka till verkligheten. Natten vid telefonen bjöd på en del hänvisningar till andra sjukhus, nu mer en regel än undantag, suck! Vi är en alldeles för liten klinik, och som det känns, för många som är listade hos oss. Sovit som en stock till halv fem ikväll. Nu dags för natt nr 2.

Orsakullan undrar idag: 

  1. När var du till frisören senast? Det var inte alls längesedan, 4de mars.

7 kommentarer:

znogge sa...

När de nu ändå byggde nytt borde det så klart byggts större. Jag förstår inte hur de beslutande tänker...

Vlken fin bild på dig!

Kram

Ditte sa...

Fint med lite härliga bilder från Järvsö. Blev ju ingen skidåkning för mig i år. Bilden på dig är jättefin. Du verkligen strålar.
Illa att ni ska ha så liten klinik. Undrar hur man tänkt här. Inte alls verkar det som.
Önskar dig en ok jobbnatt.
Kram

BP sa...

Vilken härlig och glad selfie på dig! Solen tog däruppe i Järvsö. Synd att du sov bort den soliga dagen idag, men det kommer ju fler möjligheter att bättra på solbrännan.

Det där med listningen förstår jag inte. Jag menar någon borde väl informera de blivande mödrarna att ni har "fullt". Om det inte är så att sjukhuset får ta betalt för varje listade person. Så har det ju varit med vårdcentraler förut. Vet inte om det fortfarande är så.

Hoppas på en relativt dräglig natt till då.

Paula sa...

Vilket fint foto på en stilig kvinna med rosor på kind! Ja nu är det tuta o köra i hetluften igen, livet går i speedfart. Men med lagom doser avkoppling mellan varven fixar du även det hårda tempot, hoppas jag!
Kram.
P.S En vedgubbe är helt enkelt en gubbe som eldar sitt hus med ved, sågar, klyver och travar...där kan man få många timmar att passera...
Kram

Ama de casa sa...

Härlig bild på dig! Det såg verkligen lugnt ut att äta på det där stället - skönt!

Det är så trist med era arbetsförhållanden, hur tänkte dom när dom drog ned på antalet platser när dom byggde nytt? Jag kan aldrig sluta förvånas över det... Hoppas den gångna natten blev bättre!

Jag har inte gått till frissan på över ett år. Vi klipper fortfarande till varandra :-)

Ami sa...

Usch så kämpigt ni har det på jobbet!
Förstår att du längtar tillbaks till skidbacken. Och vilken fin bild på dig! Kram

Annika sa...

Bedrövligt hur det är med förlossningsplatser. SÅ jobbigt, för ALLA. OCH så sjukt märkligt att det har så låg prio hos politikerna. FATTAR inte.
Det måste vara så betungande för er som sitter där och får skicka kvinnor till andra sjukhus när KS ligger närmast.
YOU rock, though!!!

Frisören, var där i december. Var inbokad imorgon igen, men jag har skjutit upp det en månad tills jag är fullvaccinerad.

Kramar och MÅÅÅÅÅÅÅÅ det blir lite lugnare på jobbet (vem lurar jag nu? :-*)