torsdag 11 mars 2021

Vinter igen...


 Nej, jag gillar inte att stressa dessa dagar jag ska till Friskis och inte har bilen. Men jag hann in till jobbet i tid, och fortsatte stressa med logistiken för att alla skulle få plats, men galet fullt i hela stan, så vi var tvungna att ta in  kvinnor till oss i alla fall, som tur var ,för oss...så var de inte i aktiv fas av förlossningen, och fick lite starkare medicin som smärtlindring och kunde åka hem igen. Men det var väldigt skönt att åka hem i morse.

Men vad är det för väder ute? Hugaligen! Stormen Evert som härjar. Som tur är hinner min man hem från jobbet ( hoppas jag!) så att jag får skjuts av honom till mitt jobb för natt nr 2....

Orsakullan undrar idag : 

  1. Jag önskar att någon berättat för mig som tonåring att…
  2. ..vikten av att plugga! Men jag började med det så småningom!

5 kommentarer:

znogge sa...

Vikten av att plugga är verkligen av största vikt! Det har en del barn svårt att förstå i dag. De ska bli fotbollsproffs. Visst ska man drömma men en realistisk plan B är nog klokt.

Hoppas arbetsnatten blir bra.

Kram

Ditte sa...

Knepigt att få ihop logistiken innan du kommer till jobbet. Tur att du är bra på det. Och sedan blev det ju för din del att trolla med knäna för att få ihop allt på jobbet. Kan tänka mig att det var skönt att åka hem på morgonen.
Ja, vädret? Bedrövligt. Men vi har ju tak över huvudet. Tänker på de som inte har det.
Hoppas maken hinner hem så du får skjuts.
Önskar dig en lugnare natt.
Kram

BP sa...

Herregudco är bra, men jag retar mig på stavfelet - overaller ska det väl heta. Så hemskt att vara arbetsskadat som jag är;-)

Du överlevde ytterligare en natt på jobbet och hann överleva Evert också. Å den stormen drabbade ju 08-omradet bara lindrigt. Kan bara säga att jag knappt höll mig upprätt från parkeringsplatsen till entrédörren...

Hoppas att du får en okej natt och sedan får var ledig för att följa Mellofinalen på lördag:-)

Ama de casa sa...

Fy att du ska ha det så stressigt hela tiden och sen Evert på det...

Hoppas den gångna natten var lugnare!
Kram

Susanne sa...

Evert var ju helt galen igår.
Ha en trevlig fredag