tisdag 9 mars 2021

Mellominnen

Ledig tisdag och i brist på foton får det bli ett som kom upp i minnesflödet , ett ESC- minne såklart! Här träffade vi Norges bidrag till ESC 2019 när de var i Stockholm inför svenska final-melloveckan i mars 2019, gruppen heter KEiiNO och deras låt "Spirit in the sky", jag gillade den mycket och fick se den live i Tel Aviv där de faktiskt kom 5:a , före Sverige och John Lundviks "To late for love".

Nu är det 2021 och det är finalvecka för melodifestivalen, vem vinner? Jag har en favorit i alla fall.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Om du skulle behöva lämna hus och hem, vad skulle du ta med dig?
  2. Molly och mobiltelefonen, sen skulle jag gå ner i källaren och ta med mig fotoalbum.

 

6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Så jag skrattade åt ditt svar till Orsakullans fråga. Mobiltelefonen och datorn skulle jag också ta med mig, men vetef*an om jag skulle gå ned till källaren för att ta med mig fotoalbum. Detta sagt av en som ALL>T>ID hävdat att det första hon skulle rädda är just fotoalbum - oooops;-)

Ett läckert (i dubbel bemärkelse) minne från ESC 2019. Tack vare dig och Yvonne har jag blivit aningen mera insatt i Mellon. Men vi är nog inte överens... Gissar att du och hon satsar på Perrelli som vinnare. Det gör jag i och för sig också, men min favo är tjejen från Gotland. Å jag kan inte ens minnas vad hon heter - ooooops;-)

Znogge sa...

Ja, nu återstår det att se vem som vinner! Vår äldsta dotter fyller år på lördag så jag tror att tittandet blir ganska så sporadiskt för vår del faktiskt. Vi får helt enkelt se i efterhand.

Kram

Ama de casa sa...

Härligt minne! :-)
Jag har ingen favorit, men vet att jag gillade The Mamas och Tusse (från det lilla jag lyssnade). Tror inte jag kommer att kolla finalen live heller, men en snabbspolning efter att ha kollat facit blir det nog :-D

Vi har inga pappersbilder eller fotoalbum kvar eftersom Anders har skannat in alla (plus diabilderna som var den största delen av våra foton). Eftersom alla dom finns i molnet (och på backuper på annat håll) så skulle jag nöja mig med att ta med mig datorn, telefonen och Anders :-D

Susanne sa...

Jag blir så glad av alla dina fina mellominnen

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Visst är det sådant man tänker på djur och familjen, sedan kommer ju fotoalbum. Så är det för mig med, eller jag har mina på en extern hårddisk (scannat in).

Ditte sa...

Fina minnen och härliga upplevelser har du med dig. Något att verkligen glädjas åt.
Vem som vinner på lördag? Tja...
Ta med sig? Svarar som alltid "det beror på".
Kram och trevlig onsdag.