torsdag 4 mars 2021

Trött torsdag

Idag var det dags att besöka min frissa Lotta i Kungsängen, skönt att få nya slingor och bli klippt. När jag kom hem så somnade jag en stund. Är väldigt trött denna vecka, kan bero på vaccinsprutan, eller mina cykelturer till Sollentuna?

Fortsätter att vila denna kväll, vilar också ögonen på sönerna, bilden är från vår resa till Barcelona, det måste varit hösten 2019 vi var där.

Maken jobbar sitt 7:e pass till midnatt ikväll, sen är han ledig i fem dagar, och såklart passar jag på att jobba hela helgen då! Vi går verkligen om varandra just nu, SAS har ändrat på schemat jag vet inte hur många gånger det senaste året för min man och hans arbetskompisar, och nu väntas uppsägningar för många, vi får se hur det går för min man...

Orsakullan undrar idag : 

  1. Hur ser en typisk dag ut för dig?
  2. Oj, mina dagar är väldigt varierande, beroende på om jag HAR jobbat natt, SKA jobba natt eller är LEDIG!
  3. Mina lediga dagar så sover jag oftast länge, äter en lång brunch antingen i sängen eller på balkongen om vädret tillåter. På måndagar och onsdagar är det träning på F&S med mitt jympabas pass och IW soft. Kanske är jag ut på en joggingrunda eller en promenad de andra dagarna när jag inte ska till F&S.
  4. Nu under pandemitider så blir det inte så många restaurangbesök eller träffar med släkt och vänner. Makens äldre syskon har vi inte träffat på över ett år nu. Vi hoppas att vaccinet nu ska ändra på det, men det verkar ju dröja.

 
6 kommentarer:

Znogge sa...

Ja, tyvärr verkar vaccinet dröja så det ser inte så hoppfullt ut tycker jag. Fortsätter det i den här snigelfarten så lär det ta flera år innan någonting kan bli normalt igen. Hoppas det inte är så illa...

Kram

Ditte sa...

Kan förstå att du behöver vila. Långa cykelturer och på det gympa.
Skönt att få håret ordnat och en bra frissa är ju så viktigt.
Minns när ni alla var i Barcelona från dina blogginlägg. Så härligt. Fina minnen och en bilden på de fina sönerna är så bra.
Ja, SAS lever ett tufft liv och givetvis de som jobbar. Osäkert. Min dotter blev permitterad och sedan uppsagd i somras och hon jobbade som trafikassistent. Håller tummarna för att maken kan vara kvar. Han har ju många år i jobbet. Men man vet ju aldrig.
Om vaccineringen kommer igång kommer ju folk att börja resa och då behövs ju personalen.
Kram!

BP sa...

Grabbarna är ju såååå coola. Du och din man kan vara stolta över dom:-)

Det är så roligt - jag var ju hos frissan igår, och du åkte dit idag. Det var ungefär likadant förra gången att vi "piffade upp oss" nästan samtidigt - hahaha:-) Japp, vi vill gilla de vi ser i spegeln, eller hur!?

Ingen fara med era skift Susjos, du och din man nöter inte på varandra i alla fall. Uppsägningar - ja, det var ju att vänta. Å med tanke på din mans ålder och hans anställningstid hos SAS samt OM han skulle bli uppsagd så kommer avgångsvederlaget vara kanoooon. Bara att tacka och ta emot i så fall tycker jag.

Vaccinsprutan och trötthet - nja, det tror jag inte riktigt på. Tror mera på att din trötthet beror på din cykling som du inte gjort förut.

Pratade med en kompis som jobbar i vården igår. Hon fick sin andra spruta för två veckor sedan och fick åka in till Närakuten. En allergisk reaktion med röda prickar på halsen och faktiskt i svalget/halsen. Hon blev livrädd där ett tag. Å efter hennes "erfarenhet" är det fler kollegor som tackat nej till vaccination. Kan nästan, fast bara nästan förstå dom...

Ama de casa sa...

Håller tummarna för din man och hoppas att hans schema blir bättre framöver! Typiskt att ni går om varandra på det där viset med era arbetspass...

Vaccinet verkar dröja här också. Vet inte när vi kan få det, men vi står inte först i kön om man säger så. Hoppas du piggar på dig! Du får väl utnyttja el-delen av cykeln mera, sen kan du ju fuska på gympan också ;-)

Verkligen en jättefin bild på grabbarna!
Kram

Annika sa...

Min syster, som fick vaccinet samma dag som du, säger att hon är SÅÅÅÅ trött också. Tror säkert det är en biverkning för er.
Inte kul, men jag hoppas det går över för er bägge snart.

Vilka fina söner du har!!!

Håller alla tummar för att din man får behålla sit jobb. Tycker så otroligt synd om alla som jobbar inom flyg och resebranschen nu.

IDAG fick mina föräldrar tid för sina första doser, de är 80 och 87. Jag är sååå glad för det!!

Ha en riktigt fin helg!
Kramar!

Paula sa...

Men ujuj så tråkigt med uppsägningshot. Att det förekommer nu det är förståeligt, men ändå trist. Har inte din man såpass många tjänsteår att han går säker? Eller funkar det kanske inte så...
Ni hinner då inte tröttna på varandra med de scheman ni har, desto mysigare när vi kan ha en date. Och det vet jag att ni är duktiga på att fixa till!
Kramen