tisdag 2 mars 2021

Skön tisdag

Jösses så ont jag hade i mina knän i natt på jobbet, tacksamt att jag sitter mycket i telefonen just nu (fick hänvisa till Södertälje i natt, svettigt värre när det var fullt i hela stan och en omföderska ville komma in, men hon hann till Södertälje, puh!) Det knä-onda berodde säkert på all cykling i går, det blev några mil och så ett jympapass däremellan...

Lite smärtstillande när jag kom hem för att sova i morse, så mådde jag mycket bättre när jag vaknade. Men är lite sliten idag, och är sååå tacksam över att jag bara gjorde en singelnatt på jobbet, så jag får vila hela kvällen, välbehövligt! Det börjar ömma lite nu på armen efter gårdagens vaccinationsspruta, men inte så farligt.
 


Fick till en tjusig bild på Molly häromdagen som får pryda bloggen idag tillsammans med mina tulpaner.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Många ser mars som första steget in i våren, hur ser du på mars?
  2. Javisst är det den första vårmånaden, jag brukar ju får njuta av lite skidåkning i Järvsö i mars, för att sen komma hem till lite mer vår i stan, underbart!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Kan tänka mig att du överansträngde ditt knä igår. Blev nog väl mycket cykling och sedan gympa på det.Hoppas du vilar knät i form idag. Och bra att du hade en del telefontjänst i natt.
Skönt med en singelnatt.
Vackra tulpaner att glädjas åt och förstås också åt Molly. En jättefin bild.
Och vackert väder har det varit så det kan man ju också passa på att glädjas åt.
Kram och trevlig kväll.

Znogge sa...

Knäna tar lätt stryk när det blir för mycket av det goda. Hoppas att det ger med sig snabbt.
Vilken härlig bild på Molly som verkligen gör sig bra i bloggen.

Kram och god kväll!

Geddfish ♥ sa...

Jag tar åt mig dina fina bilder! Blommor och Molly är inte fy skam, tvärsom, glädje!
Du får läka dina knän.
Jag cyklade till sjukhusets labb idag och jag hade svårt att höra vad sköterskan sa bakom munskydd och visir.
Kram!

BP sa...

Sorry tjejen, men jag måste bara säga det. Du är inte 30 längre. Fick också lära mig det faktum den hårda vägen. Så "take it easy before you go crazy";-) Å om du tittar på Mollys skeptiska blick så håller hon nog med mig;-)

Om det bara är lite ömt efter sprutan så kan du nog leva med det. Hoppas innerligt att det inte blir några fler biverkningar som är värre. Kan liksom inte låta bli att tänka på vaccinet för svininfluensan...

PS. Dina tulpaner är fortfarande "halvfräscha" - alltså godkända;-) Det märks att varken du eller jag är fotobloggare, för de älskar ju vissna och ruttna tulpaner;-) DS.

Ama de casa sa...

Skönt att det känns bättre i knäna nu! Jag hade precis tänkt ge mig på ett jympapass men vill ju inte få ont i knäna, så jag avstår ;-)

Bilden på Molly är verkligen jättefin! Hon kan konsten att posera :-)

Ha en braig dag!

Annika sa...

Knäna, de är ett elände. Jag har så dåliga och stela knän, jag vet hur det är. Har opererat ett av dem då de rensade ur och tog bort en liten cysta plus en sporre. Nu känner jag av bägge mina knän så mkt och förstår ju att det ngn slags protes måste in i framtiden.
Men, jag kör på med vandringar och promenader och allt sånt. MEN stelt är det och ont kan det göra VET att det är artoser. OH well.

MEN vilken natt ni hade. Stackars alla mammor som fick åka så långt
ÖPPNA upp ett BB på Sankt Göran NU!!
Politiker alltså ...

JAJAJAJA!!
Mars är en SANN vårmånad.

KRAMAR!!