torsdag 15 juli 2021

En varm dag

Det blev en heldag vid Brunnsviken idag. Hade med mig lunch och började äntligen med en bok som stått länge i bokhyllan.

Christoffer Holst första bok som jag fick i present för en del år sedan, av hans vän, som är min väns dotter, hängde ni med där?
Se så fint han skrev till mej i boken! Har just börjat att läsa den, och jag gillar den! Varmt blev det i solen, så jag flyttade in till skuggan, mycket skönare. Tänkte ta en promenad på kvällen, men nej, det var för varmt! I stället har det blivit svtplay för hela slanten ikväll, nu ska jag se Kungen av Atlantis!

Orsakullan undrar idag :

  1. Livet på en pinne…
  2. ...är väl den ljuvliga sommarsemestern bl.a, men i år blir det annorlunda för mej..är sjukskriven istället, hoppas ändå på sköna sommardagar!

6 kommentarer:

znogge sa...

Härligt att du är igång med läsningen och gillar boken.
Här har det varit omväxlande mulet och otroligt varmt. Svårt att förhålla sig helt enkelt.

Kram och god kväll!

BP sa...

Du må vara sjukskriven, men man kan ju vara sjukskriven i 30 graders värme eller minusgrader. Gissar att du föredrar att vara sjukskriven nu;-) Även om du hade åkt på semester just nu till Grekland, hade du ju inte fått det mycket bättre. Okej då, du hade sluppit laga frukost, men annars så;)

Så fint med denna dedikation till dig. Skoj att du även gillar boken:-)

Ditte sa...

Förstår att du ville ner till vattnet och en plats i skuggan lät skönt. Boken hade jag inte hört talas om men har antecknat den. Och jätteroligt med så fina ord i den till dig.
Önskar dig fina sommardagar och var rädd om dig. Det finns bara en av dig.
Stor kram

Anki sa...

En bra bok gör livet lite roligare ... ja, eller mer spännande i alla fall. Sjukskriven är ju kanske inte så kul, men skönt att du kan nyttja dagarna med sånt du gillar.
Ha en fin fredag!
Kram

Ama de casa sa...

Vad roligt att få en så fint dedikerad bok! Men jag måste erkänna att jag inte riktigt hängde med i svängarna där, även fast jag läste flera gånger ;-)

Hoppas du får fortsatta fina och lugna dagar!

Guldkryckan sa...

En bok man gillar sitter ju inte fel om man säger så, extra kul med hälsningen där förstås.
Föredrar också skugga här, faktum är att jag numera "installerat" mig vid en fläkt vart jag än är i lägenheten och vägrar gå ut ;)

Ha nu en fin kväll.