lördag 3 juli 2021

Solig lördag

I morse ( nåja förmiddag då!) så packade vi min nya kylväska från jobbet och drog ner till Brunnsviken. Brassestolarna var med...
...vilken fröjd att sitta i dem istället för direkt på gräsmattan!
Gott om plats var det. Kommunen ska göra en "riktig" badplats av detta område, det blir bra, så kan man kanske bada också, finns ingen riktig strand därnere vid vattnet.
Vi hade köpt med oss lite lunch . Det blev en heldag i solen för mej, och skuggan för min man.
På kvällen var det dags att få röra på sig, så jag gav mej ut på en joggingtur, blev en anings svettig! En fin lördag som avslutades med fotboll på TV. 

Orsakullans fråga idag : 

  1. Så tråkigt att klockorna stannar är…
  2. Börjar skratta lite här...för just nu tittar min man på Formel 1 på viaplay, och det är för mej så tråkigt att klockorna stannar!

 

8 kommentarer:

BP sa...

Visst var det ytterligare en helt underbar solig och varm sommardag. Bara att njuta i solen eller i skuggan. Spelar ingen roll, bara det är varmt och man kan ladda batterierna.
Så din man älskar inte bara fotboll utan F1 också. Okej, jag kanske kolla resultaten av F1 men är inte så värst intresserad. Däremot gillade jag Danmarks avancemang till semin där de får möta ett England i högform. Yummie, yummie:-)

BP sa...

Svar: Ooooops, ja alla dessa eventualiteter tänkte jag såklart inte på. Är ju ingen barnmorska precis...
Men nu förstår jag. Vad jag däremot inte hajar är att du bara sjukskrivit dig i en vecka. Sju dagar kan ju knappast räcka och du får ju inte hörseln tillbaka heller så...

Ama de casa sa...

Vilken härlig dag det blev! Att ha en stol att sitta i istället för på marken är guld värt. Jag får ont i hela kroppen av att sitta på backen, sen är det ju det där med att komma upp också... ;-)

F1 är verkligen inte skoj att titta på... Dom kör ju bara runt, runt, runt, runt, runt... Fast på en oval bana, tror jag :-)

Ha det gott!

Znogge sa...

Vilken härlig och mysig sommarlördag det blev för er del! Brassestolar sitter man bra i!

Kram

Michaela Lejonberg sa...

Älskar sommaren. Tillbringar en massa tid på balkongen. Men vill kunna ta mig till nån badplats. Får se när det kan bli av.

Håller med dig. Formel1 är tråkigt

Ditte sa...

Vilken trevlig dag och perfekt med Brunnsviken så nära.Skönt att ha med stolar så det blir lite mer komfort. Roligt att en badplats ska göras i ordning. Kan tänka mig att den blir uppskattad.
Jag hade gjort so maken. Valt skuggan-
Hurtigt med en joggingtur i hettan.. Men var försiktig i värmen-
Kram och trevlig söndag

dianasdrömmar sa...

Vilka härliga dagar vi har kram

Paula sa...

Som finländare borde jag förstås gilla formel 1 men ack inte, hur dötråkigt som helst. Rally däremot, det är skoj att titta på. Bottas kom tvåa igår, inte illa, det var ett tag sedan.
Vilken skön dag där ni både kunde välja var ni ville vistas, i eller på sidan av solen. Hoppas det blir ett fint bad där, hela stan är ju fylld av vatten!