måndag 26 juli 2021

En glad måndag på Rådmansö


 Idag var det äntligen dags att åka till landet! Jag och Molly fick skjuts upp med äldsta sonen  som började sin semester idag, med flickvän, maken stackarn måste ju jobba. 
Svägerskan har verkligen gröna fingrar, oj så det blommar här uppe! 

I vattnet var det +24 grader, på ytan måste det varit, för det var lite svårt att komma i, men till sist så badade jag och sonen i alla fall! 
Efter bad måste man vila lite, en tupplur och en bok i hängmattan, sååå skönt! 
På grillen hamnade det en laxbit med fänkål och annat gott. Vilken härlig dag vi fick, verkligen en glad måndag, temat som Carita håller.


Orsakullan undrar idag: Kjol eller klänning…
Äger jag ens någon kjol, jo kanske. Klänningar har jag många av, men faktum är att det har blivit mest shorts denna sommar! 

5 kommentarer:

BP sa...

Ser ljuvligt ut! Bra att ni njöt av solen och värmen idag. Det där med 24 grader i vattnet är uppenbarligen relativt - hahaha:-)

Fortsätt och njut på Rådmansö. Vilken sommar vi har haft. Tycker lite synd om din man, men han var ju ledig under EM i fotboll så...;-)

Ama de casa sa...

Oj vad fint ni har det där ute på landet! Stackars maken som måste jobba...

Ha det fortsatt gott!

PS: Jag blev ju en klänningstant då under "påsperioden", men nu är det mestadels shorts som gäller igen.

Znogge sa...

Så härligt det ser ut och vilken bra dag det blev!

Kram

Ditte sa...

Så härligt att ni kunde komma upp till landet. Och vilken strålande dag ni fick. Jättefina bilder från Roslagen.
Absolut en glad och fin måndag. Gott med ett bad också. Hängmattan i sällskap av en bok, omgiven av grönska och god mat och dryck. Helt perfekt.
Önskar dig en fin tisdag.
Kram

Paula Merio sa...

Nu har jag scrollat och tittat på fina bilder från ett ljuvligt blommande stugland! Så mysigt ni har det där! Sol och bad och god mat tillsammans med de bästa! Fortsätt njut! Kram