torsdag 29 juli 2021

SUP-premiär


 Idag var det dags att prova de två Stand-up-paddle-boards som finns här på landet. Vingligt var det !

…men jag ville också prova…
…väldigt lycklig när jag kom iväg…
….båda sönerna provade sen att stå upp, jag och maken också, det gick bättre för mej än för maken, men vill ändå inte lägga ut nåt bildbevis, det finns ju gränser! Räcker med en bild på äldsta sonen.
Molly vågade sig upp i eken idag, här kommer en stilstudie…
Gissa om hon njöt!Sillunch och skapligt fint väder, två droppar regn bara.
Ikväll grillade vi igen, och dukade inomhus för vi trodde regnet var på väg, det blåste upp och blev mörkt, men sen kom solen igen, så då flyttade vi ut och kunde äta middagen ute! 

Orsakullan undrar idag: På min kropp finns det…
…en hel del skavanker, men inga tatueringar…

7 kommentarer:

BP sa...

Så du har SUPat för första gången i ditt liv:-) Är otroligt stolt över dig att du vågade. Det är med andra ord inget fel på din balans. Nej, inte visar man upp ens man som inte har lyckats så bra. Det finns ju nåt som heter privat;-)
Å vilken atletisk kropp du har. Jag menar du brukar ju lägga upp dina solbrända ben eller armar, men inte hela kroppen. Väldigt väl bevarad måste jag säga:-)

Här var det konstigt väder. Väldigt blåsigt och några rejäla regnstänk, men tack vare vinden skingrades ju molnen, så solen kom fram igen.

Ama de casa sa...

En sån där vingelbräda skulle inte jag försöka ge mig upp på! Fast hela familjen - inklusive Molly - verkar ha god balans. Molly var smart nog att demonstrera sitt balanssinne i eken, där riskerade hon ju inte att bli blöt :-D

Dom härliga dagarna fortsätter - perfekt! :-)

Geddfish ♥ sa...

Ajaj, beundrar din skicklighet och ditt mod! Jag skulle aldrig...
Lilla Molly smälter jag för, så enormt go och trygg hon ligger uppe på grenen. Grejer, det!
Kram!

Znogge sa...

SUP är nog inget för mig men visst ser det roligt ut. Det finns att hyra på vår strand så kanske borde jag testa. Vilka härliga bilder på Molly uppe i eken. Ännu en bra sommardag även om vädret inte är lika stabilt. Här blåste det halv höststorm och regnet kom inte helt lägligt.

Kram och god fredag!

Ami sa...

Duktigt av dig att stå upp på brädan. Det hade jag aldrig klarat.
PS. Tror det kan vara samma Staffan som du känner till. Ska fråga honom! Kram

Ditte sa...

Vad roligt att både du och maken testade SUP. Och du kom ju upp. Jag testade detta för ett par år sedan och utgången var ok. Men idag är nog inte ryggen med på noterna. Tyvärr. Har vindsurfat lite förr så balansen var ok.
Låter som en bra dag på alla sätt och regnet höll sig ju borta. Vi hade strålande sol hela dagen ute på Söderarm och även fint även när vi otg båten hem till stan. En del mörka moln men inget regn.
Molly är ju för söt när hon ligger här i eken och har uppsikt över vad som händer.
Härliga bilder från en fin dag hos er.
Ha det fortsatt bra.
Kram

Freedomtravel sa...

Modigt av dig! Vi ser många på SUP här, runt vår båt, men jag tycker att det ser svårt ut ;)