måndag 19 juli 2021

Glad måndag

Svalare i lägenheten så då bakade jag bönbröd till frukost!
Molly ville vara i närheten på balkongen också när vi åt frukost idag, så under glasbordet passade ju bra.
Hon gillar att sträcka på sig också.
Idag skulle min semester ha börjat, istället är jag sjukskriven, men får göra det bästa av situationen. Snart får vi tillgång till stugan på landet, men inte riktigt ännu. Idag blev det en skön promenad runt Råstasjön igen, så visst är det en glad måndag, temat som Carita håller i.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Vad skulle det vara bra för…
  2. ...att bli sjuk under semestern, men nöden har ingen lag, hörselnedsättning och utmattning är inte att leka med. Nu är det tid för återhämtning som gäller.

 

6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Molly är Molly! Vilken kattjej! Hon funkar ju perfekt som "dekoration" under bordets glasskiva. Å du - hellre under skivan än på den om du frågar mig, vilket du säkert inte alls gör i det här fallet;-)

Å du tjejen - du är visserligen sjukskriven, men det betyder ju inte att du inte får njuta av denna underbara sommar. Ta det som semester! Så skulle jag resonera. Extra bonus - du har hela semestern för 2021 kvar.

Som jag skrev igår - INGET DÅLIGT SAMVETE!!! Se till att du får lite solbränna istället. Låtsas att det är semester. För Grekland skulle man ju inte åka till i år i alla fall så...

Många soliga, men just ikväll bara 14 grader varma kramar;-)

Paula Merio sa...

Den katten! Hon får mig att sakna mina två riktigt mycket, men sen går det över rätt fort, då jag vet att de har det toppen och att det hade varit mycket besvärligare för dem här. Grannens perser har blivit min kompis, något matten är mycket förvånad över. Idag blev hon nästan lite gramse på katten o sa att Snart flyttar hon väl till dig...
Skönt att ni snart får komma ut på landet. Där trivs du och kan koppla av! Jag är glad att du drog åt bromsen i tid, har ju två utmattningsperioder bakom mig och det är så in i baljan svårt att komma tillbaka!
Kram

Ama de casa sa...

Så himla fin hon är, Molly - och så härligt sällskaplig :-)

Du kan ju njuta av sommaren även om du är sjukskriven! Du måste vara rädd om dig själv, så det är helt rätt att du är sjukskriven nu när läget är som det är!
Kram

Ditte sa...

Visst är det skönt med lite svalare så orken att företa sig något finns. Nåja, Molly tar det lugnt. Jättefina bilder och hon ser ut att njuta av att det är svalare.
Råstasjön är så fin och perfekt att ha den helt nära- Både den och hela Hagaparken.
Semester får du ha vid ett annat tillfälle. Nu gäller det att du tar hand om dig och vilar dig så mycket som möjligt och samtidigt gör det du mår bra av.
Stor kram

Znogge sa...

Så gott med hembakat och vilka mysiga bilder på Molly.
Visst är det återhämtning som gäller oavsett om det är sommar eller ej. Hälsan är viktigast.

Kram och god tisdag!

Geddfish ♥ sa...

Molly katt är ju så näpen. Fick tidigare upp minnen från Mia katt, som också var specialist på att hitta nya gömställen. Gärna under skivan på tangentbordet ;)

Bönbröd, ja. Det var ett tag sen för mig. Har kommit av mig med bakning. Bönbröd är ju så gott!

Ja, du får återhämta dig så gott det går.
Varm kram!