tisdag 20 juli 2021

Nya vitvaror

Vår frys har börjat larma för låg temp ( jag hör inte det, men maken gör det), så nu var det dags att köpa nytt. Idag var det dags för leverans.
Molly undrade nog vad vi höll på med när vi drog ut kyl och frys från deras platser.
Skönt med bortfraktning av den gamla kylen och frysen, och de nya så fint på plats. Nu hoppas vi att de funkar som de ska också.
Min man tyckte att vi skulle gå ut och äta på den grekiska kvarterskrogen ikväll, och inte mej emot, det smakade mycket gott med grillade vitlöksmarinerade tigerräkor.

 Så en Irish coffee till efterrätt. 

Orsakullan undrar idag : 

  1. Idag firas internationella schackdagen, hur är det med logiken?
  2. Schack kan jag inte spela, men vi är bra duktiga på att fixa med logistiken på mitt jobb under våra intensiva nattpass! 

6 kommentarer:

BP sa...

Sååå snyggt med dessa vitvaror som ju inte ens är vita längre utan gråa och i borstat stål.
Dessutom är din man en väldigt klok kille - att föreslå att gå ut och äta grekisk mat alltså. Var vinet en Retsina kanske...
Vår grek - Grekiska kolgrillen - som var vår favo restaurang i Täby Centrum stängde ju ifjol först efter problem med vatten/ventilation och sedan på grund av pandemin. Så vi saknar den... Din mat ser ljuvlig ut. Brukade välja precis den rätten som du visar på bilden - yummie, yummie:-)

PS. Har din man klippt sig? Snyggt, men jag gillade också hans lite längre hår;-) DS.

Znogge sa...

Grattis till nya kylen och frysen. Lika bra att byta när temperaturen inte är rätt.
Vilket bra förslag från din man när det gällde kvällens aktivitet.

Kram

Ama de casa sa...

Så ni hittade ny kyl och frys bara sådär? Vi letade ju för ett par år sen (tror jag att det var) och hittade ingen som passade. Sen lyckades Anders med konststycket att laga den befintliga som har gått alldeles klockrent efter det (peppar, peppar...).
Maten såg suveränt god ut! Minus morötterna då, men dom såg ut att vara väldigt enkla att sortera bort :-D

Ditte sa...

Så fint det blev med den nya kylen och frysen. Och borstat stål är så läckert. Hoppas de gick igång "på första försöket"
Trevligt att gå ut och äta. Och den här rätten hade jag också beställt. Perfekt med restauranger i närheten så att det inte behöver bli en utflykt.
Vad gäller det logistiska så är jag ganska bra på det. Har tränat i många år i jobbet.
Ser fram emot att ses! Ska bli jättetrevligt.
Varm kram

Guldkryckan sa...

Vitvarorna slits ju ut de också, till sist är de helt enkelt slut.
Snyggt blev det ju också.
Åh,Irish coffee som är så gott, en perfekt efterrätt tycker jag.
Har ju ett schackbräde här hemma som jag köpte in för att ha i mitt arbete på skolan, eleven tröttnade dock snabbt då han slog mig varje gång ;)
Har inte spelat sen dess ;)

Ha en fin kväll nu.

Paula Merio sa...

Jag tror det är en förutsättning att leverantören plockar med sig gamla hushållsmaskiner när man köper nytt. Ni höll er till samma stil, bara lite skillnad på handtagen! Du får plats med mycket, själv har jag en delad kyl/frys o den extra frysen jag tog med mig har jag än så länge inte behövt. Scampin är så goda, det var jättelänge sen jag åt dem, nu dreglar jag ner hela databordet..