tisdag 13 juli 2021

Fina fötter på en tisdag

En fullspäckad dag, vaknade tidigt. Åkte till Odenplan och hämtade mina glasögon som var färdiga.
Åkte tillbaka till Solna och MoS, bokade tid för pedikyr, hade en timme på mej och hittade en fantastisk klänning på MQ. Sen var det dags för över en timmes skön behandling av fötterna och även massage av underbenen. Smygfotade min "terapeut".
Är mycket nöjd med resultatet, fötterna känns sååå sköna.
Är överlycklig över att många ( tyvärr inte alla) sommarpratare valt att lägga ut sitt sommarprat i text, för jag har så svårt att lyssna på deras sommarprat pga min dåliga hörsel. Så det blev en sen lunch hemma på balkongen och han läsa både Anna Kinberg Batras sommarprat, som var läsvärt, och...
...polisen Nadims sommarprat som var mycket bra!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Mitt förhållande till tretton…
  2. Nej, jag är inte vidskeplig. Men det är fascinerande att t.ex många flygplan inte har rad nr 13, för det finns passagerare som inte vill sitta på den raden.

 

8 kommentarer:

BP sa...

Du må inte ha legat och solat, men du hade ju en toppen dag:-) Sedan var det faktiskt inte så soligt förrän efter klockan 16. Åtminstone här i Täby.
Kul att du njuter av bland annat pedikyr. Det är du såååå värd! Å så brunbränt du är - avis där;-)
Anna Kinberg Batra är väl moderat och gift med en komiker eller...
Nadim Ghazales har jag aldrig hört talas om - ooooops!
Så bra att de och några fler lägger upp textversioner av sitt sommarprat. Jag menar det är ju knappast bara du som har problem med hörseln...

Paula Merio sa...

Jag har tänkt lyssna på polisen, han ser så snäll ut och har säkert mycket bra att tillföra. Bra att det finns som textvariant. Då kan man själv välja.
Pedikyr går jag väl inte på men har varit på fotvård, haha, samma sak men på svenska. Men vill aldrig att hon lackar tånaglarna, förra gången föll jag till föga med rosa och konstigt nog så gillade jag dt. Jag som har fotfobi, skulle aldrig tillåta dom där grejerna mellan tårna, iiiiik!
Kram från pörtet

Ama de casa sa...

Så sommarfina fötterna blev :-)

Himla bra att dom lägger ut textvarianten av sommarpraten också! Det hade jag ingen aning om. Har lyssnat på en del och många har varit bra. Gillade båda praten som du har i inlägget.

Det är också fascinerande att en del hus inte har våning nummer 13. Har stött på det på en del hotell.

Ha en fin dag!

Ami sa...

Så fina och somriga dina fötter blev. Jättebra att du kan läsa sommarpratarna.
Kram

Ditte sa...

Skönt med nya glasögon och så även med pedikyr. Gillar verkligen också pedikyr med fotmassage där underben och axlar brukar ingå. Roligt med en ny klänning. Jättebra att flera sommarpratares text finns att läsa men visst borde alla texter finnas.
Jag har lyssnat på båda och tyckte de var bra. Har tyckt att många sommarpratare i år har varit det.
Kram och många tankar.

Geddfish ♥ sa...

Underbart med fotvård, det brukar jag unna mig också, göttigötti.

Vad bra att det finns textversioner för den som behöver precis som att jag är glad över ljudböcker och även läsplattan ser jag att läsa på. Man ska ha allt som underlättar!

Varm och solig kram!

Znogge sa...

Så skönt att få vidgjort fötterna. Det skulle jag behöva också men det får anstå ett tag. Grattis till klänningen om det nu blev ett köp...
Så bra att man även kan läsa sommarpratarna. Tillgängligt för ala är viktigt.

Kram och god onsdag!

KulTur i Natur - Tony sa...

Så bra att sommarpratet finns i textformat.