måndag 6 september 2021

Glad måndag


 Idag fyller äldsta sonen 31 år! Hade ju egentligen tänkt fira honom i helgen, men nu blev det ju en snabbt påtänkt resa istället, så vi får fira honom lite senare i september. Stort Grattis till honom idag i alla fall! Minns ju såklart när han föddes, det känns ju som igår...nu är han vuxen sen flera år tillbaka, otroligt!


Ja jösses, nog kan man kalla detta en glad måndag! Jag och schlagerväninnan såg till att signa upp oss för presale av konserten med ABBA (avatarerna) i London, som startade idag kl 11. Lång kö förstås, men jag kom in efter 20 minuter, men hade inte fått någon kod på mailen för att "låsa upp" till biljettförsäljningen, fick väninnans kod, då var biljetterna slut för i maj ! Så småningom kom väninnan in och kunde boka biljetter till september nästa år! Så London, here we come!!!! Snacka om glad måndag, temat som Carita håller i!

Det blir en stressig kväll idag dock, cykla till Friskis, köra mitt jympapass, få skjuts av maken till jobbet, dusch och handla middag där innan nattpasset startar!

9 kommentarer:

znogge sa...

Grattis till sonen och grattis till biljetterna! Två härliga saker som verkligen gör dagen till en glad måndag :D

Kram och njut av dagen!

Guldkryckan sa...

Grattis till grabben och även stort grattis till biljetterna, förstår att det tog slut snabbt, underbart att ha något att se fram emot.
Ja, ibland får man stressa på lite för att få allt att klaffa, minns det från min egen tid som nattarbetare men oftast hade jag gott om tid trots allt.

Ha nu en fin kväll med stress och allt, det funkar nog ändå.

BP sa...

Stort GRATTIS till sonen!
Å lika stort GRATTIS till biljetterna. Helt otroligt med biljetter först i september nästa år. ABBA är verkligen ofantligt populär, och med all rätt.
Ingen mjukstart för dig inte - jobbmässigt alltså. Önskar dig en fin och lugn natt:-)

Hanneles bokparadis sa...

spännande med ABBA

Ditte sa...

Verkligen en glad måndag!
Stort grattis till Mattias och till er som föräldrar.
Ett stort grattis även till er som fått biljetter till London och Abbas avatarkonsert. Så roligt. Ä rpå resande fot så jag har helt missat att köa.
En stressig kväll får du verkligen men hoppas och önskar att du får en lugn natt.
Kram

Åke sa...

Grattis till ABBA! Lillebror ska också dit, jag vet inte gur många biljetter han bokade. Så satt han på Grönan också bland det 100 st inbjudna :)

Anki sa...

Grattis i efterskott till sonen - och Grattis till biljetterna!
Kram

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till fina sonen! :-)
Åh vad himla kul att ni fick tag i biljetter till Abbatarerna - stort GRATTIS till det också :-)
Har jag förresten berättat att jag sett ABB... jo, det har jag nog gjort, va? ;-)

Hoppas natten har varit lugn!
Kram

Paula Merio sa...

September nästa år, ett helt års väntan! Jisses vilket tålamod! Men jag förstår dels att det var hårt tryck på biljetterna och dels att många inte fick några till hösten heller, så grattis!