torsdag 2 september 2021

På väg

Efter att min stackars man jobbat , kommit hem, packat sin resväska så åkte vi tillbaka till hans arbetsplats, dvs Arlanda! Nu har vi checkat in på ett av hotellen , vi vill vara på plats redan nu, för tidigt i morgon bitti går flighten. 

 Ett annorlunda modernt hotellrum där vi checkade in digitalt! 


Gick vidare till restaurang Kitchen and Table och hann se solnedgången där bakom molnen.

Vi har ju en voucher på SAS som går ut om bara nån vecka, så lite panik blev det att hinna använda den, för det var en ganska stor summa pengar. Kom också på att vi varit gifta i 30 år nu i september, så denna resa passar ju bra att fira vår bröllopsdag lite i förväg! 
En god caesarsallad blev det för mej till middag…
En cool lampa i restaurangen…
På väg tillbaka till hotellet blir jag imponerad av flygtornet på Arlanda! 
Fotboll på TV, Sverige vinner över Spanien,  och idag har ABBA släppt två nya låtar, och vi ska ut och resa i morgon. Vilken fantastisk dag!!! 

Orsakullan undrar idag : I morgon är en annan dag, hur ser du på framtiden?

Just nu ser jag fram emot en intensiv kort men spännande helg! Stay tuned! 
5 kommentarer:

BP sa...

Helt UNDERBART! Höll på att säga att Sverige vann mot Spanien, men vad jag menar är kombon, där Sveriges seger är ju en bonus.
Så kul att ni äntligen är på väg på en riktig semester igen och att ni hann utnyttja vouchern i tid. Som sagt kombon - ett fräckt hotellrum, bra mat, stundande resa, segern på Friends och Abba - svårslaget:-)

Ha en riktigt trevlig flight till... jag gissar på Grekland;-)

Ditte sa...

Vad roligt! Så kul att ni ska resa iväg. Och tur att ni nu kan använda vouchern. Perfekt att starta idag på Arlanda med att bo över och äta en god middag. Kanske stöter du på min dotter Liv där i morgon. Hon jobbar på SAS och börjar 03.30.
Fotboll och ABBA plus att resa. Hurra!!
Stor kram och trevlig resa. Och jag är med.

Anki sa...

Härligt!
Ha en trevlig resa!
Kram!

Ama de casa sa...

Verkligen en fantastisk dag! Kul att se vart ni styr kosan - en himla tur att ni hann utnyttja vouchern :-)

Vi gifte oss också i september, och det var den 3:e. Precis idag alltså. Grattis till både er och oss som valde en sån bra månad för att gifta sig :-D

Ha det gott och flyg försiktigt!

Znogge sa...

Vilket perfekt sätt att fira era år tillsammans och pengarna skulle verkligen inte bränna inne. Hoppas ni får en väldigt behaglig och trevlig resa vart ni nu än ska!

Kram och njut!