måndag 27 september 2021

Glad måndag?!


 Så frustrerande med min hörselnedsättning, tycker den har blivit sämre igen och tinnitusen ökat. Hör inte larmljudet när jag lägger i backen på bilen, som ju är ett ganska högt enerverande ljud, kanske lika skönt att slippa, haha! Har fortfarande inte fått någon kallelse till magnetröntgen som ju ingår i min bedömning om jag ska få cochlea-implantat eller ej, det är visst ungefär tre månaders väntetid, och det har gått tre månader nu sen de mottog remissen.

 Så , kan detta vara en glad måndag ändå (Caritas tema)? Jo, jag ger inte upp hoppet, och nåt som gör mej glad i både kropp och själ är ju jympan ! Dagens pass var en skön urladdning efter två nattpass på BB, och jag har fått en kallelse till Huddinge igen för att få träffa en audionom där, och kurator och till sist en läkare, troligen mer info om hur en implantat-operation går till?!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Det här underlättar min vardag:
  2. Mina hörapparater, fast just nu är jag så gott som döv på höger öra, så har bara  hjälp av hörapparaten på mitt vänstra öra.

8 kommentarer:

BP sa...

Du är så tuff och alltid så positiv trots ditt handikapp. För det är ju ett handikapp. Håller alla tummar och tår at du kommer få ditt implantat. Sedan kan du ju alltid ringa och påminna om din magnetröntgen. Ett hett (tror jag) tips är att gå in via 1177.se och "mejla" din påminnelse den vägen. Min erfarenhet är att man får svar senast 48 timmar senare.

Kul med en urladdning på gymmet! Å vädret var ju kanoon idag också:-)
Å selfien - MUMS:-)

Ditte sa...

Verkligen trist att både din tinnitus och hörselnedsättning blivit sämre igen.
Hoppas och önskar att din kallelse till magnetröntgen snart ska komma. Kämpigt att gå och vänta.
Förstår att jympan ger dig energi och du ger ockås så mycket energi och glädje till alla som deltar.
Bra att kallelsen till Huddinge kommit för träff med olika personalgrupper och bra med info. Håller tummarna.
Kram

znogge sa...

Så tråkigt att höra att hörselnedsättningen blivit sämre och att din tinnitus ökat. Hoppas verkligen att du blir kallad snart till adekvata undersökningar för det är inte roligt att gå och vänta.

Kram

Anki sa...

Jobbigt med din hörselnedsättning och tinnitus - hoppas nu kallelsen till audionomen i Huddinge leder vidare till ett implantat.
Nu ny dag - önskar dig en glad tisdag!
Kram

Ama de casa sa...

Verkligen jobbigt med din hörselnedsättning. Hoppas du får den där remissen snart så det kan bli en operation inom en inte alltför lång framtid!

Stor KRAM!

Geddfish ♥ sa...

Jag lider med dig i hörselnedsättningen och tinnitus! Väldigt irriterande och jobbigt frustrerande att inte höra OK. Jag antar att tinnitus ändock finns i ditt "dövöra" eller?

Mina hörapparater är 5 år och jag upplever att jag hör sämre, svårt att delta i fikagrupper, höra vad körledarna säger. Så jag mailade till 1177 igår och fick svar och en tid för åb om en månad! Tinnitus har även haffat mig sen många år i telefonin.

Kul att du gillar och trivs med din gympa och du ser otroligt fräsch ut på fotot!
Stor kram <3

Åke sa...

Så tråkigt med din hörsel... Hoppas det går att justera till.

Paula Merio sa...

Såå frustrerande med denna väntan!Håller alla tummar att du ska få besked snarast! Kram