måndag 20 september 2021

Glad måndag

Ny vecka nya tag. Inleder denna "glada måndag", som är Caritas tema, med lite minnen som dyker upp på facebook. Underbara minnen från Karpathos och från Santorini!

 
...och faktiskt så skiner solen lite idag också, dock är det lite mer kyligt här än vid medelhavet.

Idag har jag vilat och även gått igenom nya jympapasset. Som vanligt så ska jag cykla till Sollentuna, leda pass och sen får maken hämta mej och köra mej direkt till jobbet där det blir dusch och mat innan nattpasset!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Jag kunde inte hålla mig…
  2. ...från att somna om efter frukosten i sängen i morse, såå skönt och perfekt inför nattjobbet !

7 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Ja, visst är det kyligt nu! Inget blåsippeväder precis och inte något medelhavsväder heller. Blev lite solsugen då jag såg "En plats i solen" på TV.
Lycka till med gympan och nattajobbet!
Kram

Guldkryckan sa...

Skönt att ni fick lite sol i era trakter, det unnar jag er faktiskt, själv finner jag mig i att akta mig för isbjörnarna på väg ner till bussen varje morgon ;)

Ha det fint.

BP sa...

Härliga bilder från Grekland. Å om man inte visste att det bara var sju grader klockan 17 ute så hade man kunnat gissa att det var 20 plus;-)
Hoppas ditt pass gick bra och att du har en lugn natt!

PS. Nu när jag kollade såg jag ju sönerna;-) DS.

znogge sa...

Det var verkligen betydligt kyligare i morse så nu känns det som om hösten kopplar greppet. Fina bilder från varma dagar vid Medelhavet piggar alltid upp.
Så skönt att kunna somna om igen.

Kram och god arbetsnatt!

Ditte sa...

Fint och uppiggande med minnen som dyker upp. Fina minnen och bilder.
Och visst kom det lite sol fram på em. Vi var i Norrtälje idag och även där kom det lite sol på sena em. Men när vi var i Stockholm var himlen nästan molnfri. Härligt!
Lycka till med gympapasset och jag önskar dig en bra jobbnatt.
Kram

Paula Merio sa...

När jag var som flitigast, kring 90-95, då simmade jag på morgonen innan jobbet, sen gick jag på lunchgympa och efter jobbet blev det jazzdans eller ett jympapass till....det var tider det. Synd att man inte kan lagra kondition, så fort man slutar träna försvinner den ...
Ha en lugn och fin natt på jobbet/kram

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS på bröllopsdagen idag!
Härliga minnen :-)
Här har det också blivit kyligare, eller om jag kanske ska säga svalare. Fast nu både åskade och regnade det rejält på morgonen och temperaturen är nu bara 18 grader. Känns riktigt kallt, faktiskt.

Hoppas natten var lugn och att du är ledig så ni kan fira er stora dag ikväll :-)