tisdag 28 december 2021

Mellandagstisdag

Vaknade i morse och kände direkt att ryggen kändes bättre, tack och lov!  Gick ut för att få lite frisk luft och sortera mina tankar. Det blev en tur runt Råstasjön denna gång, och fick gå lite sick-sack förbi alla orädda fåglar  på sina ställen.
På vintern ser man de grå hägrarna här också, på sommaren ser jag inte till dem, kan det bero på att dessa 80 tal hägrar övervintrar här vid Råstasjön då de dagligen matas med sill av kommunen, läste jag i tidningen Turist, svenska turistföreningens tidning.
De är coola att titta på i alla fall! 
På min väg hem igen uträttade jag ett ärende på MoS…

 När jag kom hem låg ett brev från Karolinska, och jag höll andan när jag öppnade det, men det var bara ett trevligt brev från en av de olika öronläkare jag har träffat sen i somras. Vet ju redan att svaren var bra på de undersökningar jag gjort. 

Orsakullan undrar idag : En möjlighet du inte vill missa…

..att få ett ci- implantat! 

9 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Vackra hägrar!
Jag kan inte annat än lyckönska dig till fina undersökningsresultat och önska dig ett nytt liv med ditt kommande inplantat!
Varm kram!

Carita Liljendahl sa...

Är ci-implantat nåt som har med hörseln att göra? Hade kunnat googla men frågar här :-)
Skönt om ryggen är bättre, inte kul att ha ryggont!

BP sa...

Grått var det idag, men "varmt". Hägern är verkligen en rolig fågel. Den står alltid bara på ett ben. Vilken rolig nyhet att Solna kommun matar hägrarna med sill under vintern. Eloge! Hette det inte "ekologisk mångfald";-)

Det brevet var precis vad du behövde efter gårdagens sjukskrivning. Alltid trevligt att får det svart på vitt så att säga. Om jag vore dig skulle jag kontakta dom via telefon eller ännu bättre 1177 och fråga när operationen är planerad. Du kan ju förklara det som hänt igår och att du typ "längtar tillbaka till ditt gamla jobb". Glöm inte att påpeka bristen på barnmorskor. Dra en snyfthistoria. Sånt brukar ge resultat. Lycka till!

Ditte sa...

Bra med en promenad för att sortera tankarna- Kan tänka mig att det är en hel del som ska ner i olika fack. Spännande med alla fåglar här vid Råstasjön och inte minst hägrarna-
Förstår att du höll andan när du öppnade brevet. Men fint med ett trevligt brev. Och än bättre att du är klar för ci-implantat. Hoppas också att du snart får en tid förr att göra det.
Många tankar och en varm kram

Janerik Sundh sa...

Så skönt att få ett så fint brev, jag håller med och hoppas det ger dig ett nytt och ännu roligare liv.
Skönt med ryggen också, det är ingen höjdare. Men en sköterska (jag kände henne ganska väl) på vår företagshälsovård sa en gång när jag fått ryggskott. Va kul, det går ju över på några dar, nu kan du ligga på soffan några dar och titta på roliga filmer.
Ha det gott!

Ama de casa sa...

En riktig fågelskådartur minsann! :-)

Trevligt med ett brev, men en snar tid för själva implantatet hade ju varit ännu bättre. Tycker att BPs idé om att kontakta dom via 1177 låter alldeles lysande!

Håller tummarna för att det du inte vill missa inträffar snart!
Kram

znogge sa...

Så skönt i alla fall att ryggen känns bättre nu. En ond rygg påverkar hela måendet tycker jag. Hoppas att den andra kallelsen kommer snart!

Kram

Guldkryckan sa...

Även en fågel behöver ju föda, bra att kommunen tar sitt ansvar.
Ta hand om dig och hoppas kön inte är för lång till operation.

Ha det bäst.

Paula Merio sa...

Så glad jag blir för din skull, grattis till perfekta värden som möjliggör operation! Hoppas det inte blir alltför lång väntan!
Vilka cool hägrar, har nog aldrig sett en på nära håll! Här har vi ingen budget för sillmåltider till fåglar minsann, ler!Ankorna får nöja sig med mina gamla matrester...
Kram