torsdag 30 december 2021

Tråktorsdag

Var visst i stort behov av sömn, sov till kl 12 idag! Sent omsider kom jag iväg till ICA Maxi, funderade på min väg dit att det kanske är mycket folk där idag...och visst var det så, bilparkeringen var så gott som fylld.  Kö in i butiken, fast det är ju bra, så inte det blir för många som handlar samtidigt. När jag kom ut så var kön in i butiken ännu längre!
Tråktorsdag idag, KajsaLisas tema, och visst var det tråkigt att Killen åkte hem idag efter att ha spenderat en dryg vecka hos oss, behagligare och gosigare katt få man leta efter, han ville inte gå in i buren och åka hem, fast det är väl inte många katter som vill in i en kattbur. Han kommer att vara saknad här hemma i alla fall.
Men det hände roligheter här idag också, bror min med fru skickade en fin blommig nyårshälsning!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Äter du after eight?
  2. Jamen faktiskt, jag som helst bara äter marabous helnöt eller schweizernöt gillar faktiskt After Eight, kan bero den goda blandningen av choklad och mint!

 

5 kommentarer:

BP sa...

Jo då, det var hur mycket folk som helst även här i Täby Centrum. Å inte en kotte kontrollerade maxantalet kunder i någon butik med undantag för Systembolaget (såklart) och Apoteket Hjärtat faktiskt. Det var otippat, speciellt då just det apoteket ägs av ICA och de andra apoteken inte hade någon vakt alls.
Killen verkar vara raka motsatsen till Molly som ju verkligen var en "utekatt in disguise". Ganska roligt egentligen att se att även kattsyskon kan vara så olika. Precis som tvåbenta syskon.

Det var otippat. Trodde du åt ingen choklad alls, ungefär som jag. Men där hade jag uppenbarligen fel;-)

Ditte sa...

Förstår att det var trist att "Killen " åkte hem idag men kanske kommer han tillbaka. Han verkade trivas väldigt bra hos er.
Och liksaaå med kö till ICA Maxi. Men bra att man inte släppte in alltför många i taget.
Men å andra sidan roligt med en blomma till nyår från din bros med fru.
Tankar och en kram

Ama de casa sa...

Tråkigt att Killen åkte hem igen, men ni får säkert chansen att passa honom igen framöver då han trivdes så bra hos er.

Vi var också och handlade igår, gick iväg till Aldi med dramaten och där var det så gott som folktomt - skönt! Dramaten är himla bra faktiskt. Anders har ju totalvägrat en sån tidigare för att han tyckt att den varit o-macho. Men föll till föga då när han bröt armen och tycker nu att den är superbra. Det är inte bara nackdelar med att bryta armen, haha!

After Eight får mig att tänka på 80-90-talets päronhalvor med såna bitar på som man hade i ugnen. Mums! Fast det var länge sen jag överhuvudtaget åt nån After Eight :-)

Ha nu en riktigt fin nyårsafton! :-)

Geddfish ♥ sa...

Jag drog hem varor med dramaten igår från Willys luckor. Alldeles för mycket folk överallt annars.
Så söt, lille katten. Jo, katter har olika kynne.
Jag vaknade kl 04 i natt med värk i hela kroppen. En Alvedon, så somnade jag så gott igen.
Gott nytt år och varm kram!

Guldkryckan sa...

Mycket folk ute, köer och köer, är glad att det finns möjlighet för hemleveranser.

Killen ja, fin katt där ju, alltid trist att skiljas åt från en fyrbent pälskling, men det kommer väl fler tillfällen.

Ha nu en fin Nyårsafton. :)