lördag 30 april 2022

Valborgsmässoafton

Jaja, maken jobbar såklart i helgen, men är det valborg så är det! Bjöd över våra ungdomar och lilla Samuel på lite firande. Min man kom hem halv åtta ikväll och hann vara med en stund i alla fall, sen ska han dock upp vid kl 05 i morgon bitti för sista 12 timmars passet för denna helg.
Vi beställde mat från våra kvarterskrogar häromkring, och så gjorde jag en kladdkaka, vi fick en sån trevlig kväll. Mys på hög nivå med lilla barnbarnet!

Orsakullan undrar : 

  1. Valborg, och sista april. Hur är vädret?
  2. Tja, synd att klaga lite sol och lite moln, runt +12 som mest tror jag.
  3. April försvann i ett nafs, redan ny månad i morgon!!

 

7 kommentarer:

BP sa...

Stackars din man! Eller ja, jag menar ni två är ju "skiftmänniskor" och har aldrig behövt nöta på varandra. Men 12-timmarspass - det låter himla långt och jobbigt. Jag menar det är ju ändå ett precisionsjobb din man gör. Minsta lilla misstag så... Ja, det gäller ju ditt jobb också såklart...

Så kul med "ungdomarna" och Samuel hemma hos dig. Å så är du precis som jag/vi - vi gynnar kvarterskrogarna och köpa hem maten. Win-win för alla.

12 grader hade vi inte. Tror termometern låg på 10 som högst - på norrsidan alltså.

Ama de casa sa...

Ni fick ju ett fint firande och även mannen din hann ju vara med på ett hörn han med :-)
Kladdkakan såg helt suverän ut!

Ja, snart är maj här, antar att den redan har anlänt hos er :-D
Kram

femfemman sa...

Storstadsliv... kunna hämta mat i närområdet. Vi skulle kunna beställa också... men det blir en dryg mil åt flera håll att hämta. Egentligen övervinnligt, men har aldrig kommit på tanken.
Fin kväll med de bästa! Det slår mycket! Kram

Ditte sa...

Vad trevligt! Och mysigt att också träffa lilla Samuel. Perfekt att beställa mat. Trist med maken som jobbar men så är det. Flygplanen ska ju gå helt oavsett dag.
Önskar dig en skön första maj.
Varm kram

Äventyret framtiden sa...

Det har sitt pris att vara skiftjobbande, men ni har ju vanan inne och klarar biffen galant. En kladdkaka på det och så skiner solen i alla fall. Så vackert dukat! Wow! En riktig glad-dukning!
Trevlig första maj!
kram

znogge sa...

Vilken bra afton ni fick och så mysigt att fira med nära och kära.

Önskar en fin 1:a maj!

Kram

Paula Merio sa...

Ordet kvarterskrog får mig sååå avis. Ska jag då aldrig bo så att jag också har kvarterskrogar omkring mig??? Det blir väl på hemmet...
Men, nu glömmer vi det och konstaterar att ni fick en trevlig kväll tillsammans, och det var ju det allra viktigaste. Och kladdkakan var vacker!