onsdag 31 maj 2023

Ibland går det fort

Trodde inte det var sant i morse när operationskoordintatorn ringde vid 09.30 och undrade om jag kunde komma till Huddinge sjh ganska omgående idag , för de hade en tid till operation, och hon hade precis ordnat en sängplats på öron-näsa-hals avdelningen. Fastande var jag , så det var bara att ta cykeln snabbt ner till pendeltåget och åka till HS! 

Kl 12 skjutsade de ner mig till operation, och kl 16 vaknade jag på post.op. Hade inte ont då, men nu känns det i huvudet. Har önskat och fått lite starkare smärtlindring, men blev inte hjälpt så mycket. 

Vågade inte äta mat som ska tuggas, det gör mer ont då, så det fick bli en tomatsoppa nu i kväll, smakade mycket gott. Vid 21- tiden vet jag att de kommer att lätta på förbandet, då gör det mindre ont, men är orolig för natten, men får ju säga till om smärtlindring. Läste om min operation på 1177, det var visst mycket ärrbildning runt elektrodslangen, men som nu är inskjuten helt i snäckan igen. I morgon får jag träffa operatören dvs min läkare och höra lite mer, sen ska en röntgen göras innan jag får åka hem. Nu kan det bara bli bättre! 
 

10 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Underbart att det blev av idag❤️ hoppas du kan sova gott.
Varm kram🤗

Äventyret framtiden sa...

Så skönt, så härligt att du har det över nu så här långt. Nu önskar jag dig en god natt, hoppas du får smärtlindring som hjälper dig till det.
Kram!💕

femfemman sa...

Gott att det gick så snabbt! Önskar dej god smärtlindring! Kram

BP sa...

Helt underbart Susjos. Är såååååå glad för din skull. Å du - du klär dig med "turban";-) Förbandet påminner om skydden vissa fotbollsspelare har efter det fått en hjärnskakning.
Du har ju erfarenhet från den första operationen, så du "kan" ju det där, både med mat (flytande istället för fast föda) och allt vad smärtlindring heter.
Å du du orkade med bloggen så är det helt okej med dig;-)
Många varma och väldigt försiktiga kramar:-)

Anna i Portugal sa...

Så bra du fick gjort op när du fortfarande var fastande så det inte blev förskjutet ytterligare. Förstått natten varit tuff, men förhoppningsvis är du hemma i egen säng i natt och med mindre smärta.

Ditte sa...

Så fint att du fick en ny op. så snabbt. Och skönt att operationen nu är över. Hoppas att natten varit ok och att du fått bra smärtlinding.
Ja, nu kan det bara bli bättre.
Många hälsningar till dig från Bosse.
Varm kram

Anni sa...

<3 <3 <3

znogge sa...

Så skönt att väntan inte blev längre än så. Nu är du dessutom redan hemma igen och det måste vara skönt att det är över.

Kram och god bättring!

Paula sa...

Håller tummar och tår för att det blir en succé

Paula sa...

Så glad jag blir att det blev snabba bud och du slapp vänta längre! Förstår att det är smärtsamt i örat. Jag var öronbarn och fick öronen punkterade otaliga gånger, till slut hade jag hörselnedsättning av alla besvär. Tack o lov återfick jag hörseln när öroninflammationerna gav med sig när jag blev lite äldre, men har aldrig kunnat vistas under vatten, klarar inte trycket. Nu ska jag läsa vad doktorn sade, kram kram